MENIU

Milionarii acuzați de proxenetism au rămas și fără colecția de ceasuri cu pietre prețioase - Ce a găsit DIICOT în vila fraților Tate

INQUAM / Octav Ganea

Colecția de ceasuri a fraților Andrew și Tristan Tate a fost ridicată de procurorii DIICOT din vila din Pipera a milionarilor. Potrivit unor surse judiciare, colecția valorează peste 300 de mii de euro. Este vorba despre ceasuri decorate cu pietre prețioase și aur. 

Mai multe surse judiciare au declarat că procurorii au găsit nu mai puțin de 14 ceasuri de lux în vila fraților Tate. Un singur ceas costă, în medie, între 30 de mii și 40 de mii de euro, adică prețul unei garsoniere.

Demersul vine după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate a anunțat că a preluat mașini și ceasuri de lux, precum și mai multe sume de bani de la casa milionarilor. Conform agenției, valoarea totală a bunurilor a fost estimată la aproximativ 3,6 milioane de euro.

Andrew și Tristan Tate au rămas de asemenea și fără 15 autoturisme de lux. Iar colecția de mașini de lux, pe care milionarii nu au ezitat de-a lungul timpului să o afișeze în mediul online, valorează milioane de euro. 

Mai multe articole despre:
tate milionari frati trafic persoane sechestru masini