MENIU

Miliardarul care pornește REVOLUȚIA: Vrea să pună Internetul PE CER și să ÎNVINGĂ Google!

Elon Musk, omul care a adus un nou suflu industriei auto, ar urma să se implice într-un proiect ce implică lansarea în spațiu a unor sateliți pentru internet.

Elon Musk este considerat unul dintre cei mai importanți antreprenori ai vremurilor noastre, lansând companii de succes precum Tesla sau Space X. În timp ce Tesla a readus atenția lumii asupra mașinilor electrice, SpaceX s-a axat mai mult pe reducerea costurilor transportului în spațiu și crearea unor tehnologii de transport care ar face mai ușoară pe viitor o colonizare a planetei Marte. SpaceX ar urma să fie o parte importantă a noului proiect în care va lua parte Elon Musk, proiect ce implică lansarea unor sateliți pentru internet care ar urma să permită accesul ieftin la web unui număr cât mai mare de oameni.

Producția acestor sateliți pentru internet ar urma să fie realizată într-o fabrică, iar discuții aparent au fost purtate cu oficiali din statele Colorado și Florida. Aceasta nu ar fi prima oară când se încearcă o soluție mai ieftină pentru a oferi acces ușor la internet folosindu-se astfel de metode.

Află totul despre REVOLUȚIA Internetului de la Playtech











Mai multe articole despre:
google Facebook Elon Musk