MENIU

Microbuz cu elevi, răsturnat. PLAN ROȘU de intervenție

Accident Voineasa
Accident cu microbuz

Un microbuz care transporta 15 elevi s-a răsturnat în această dimineaţă într-o comună din judeţul Olt. Trei persoane au fost rănite și au fost duse la spitalul din Slatina. Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție.

Microbuzul transporta 17 persoane, dintre care 15 elevi, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, însoţiţi de un profesor.

Elevii mergeau de la Voineasa la Balș. Cele trei victime sunt fete, cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani, care au fost transportate la Spitalul Judeţean Slatina, o fată de 15 ani suferind răni mai grave, iar colegele sale, traumatisme cranio-cerebrale de diverse grade.

Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție. Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Basasteanu a spus că a fost activat planul rosu de interventie, la Voineasa deplasându-se mai multe echipaje SMURD și ale Serviciului Judetean de Ambulanță.

"La acest moment, echipajele sunt la fața locului. Se întreprind măsurile specifice planului roșu de intervenție. Împrejurările în care s-a produs accidentul vor fi elucidate ulterior", a declarat Alin Basasteanu pentru Realitatea TV.

La faţa locului au ajuns patru ambulanţe SMURD, una de transport victime multiple, precum şi patru salvări ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Mai multe articole despre:
accident microbuz elevi