MENIU

”Mi s-a spus să nu mai mănânc deloc”. Mărturia șocantă a unei vedete

Un celebru fotomodel din Polonia, Zuzanna Buchwald, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, chinurile prin care a trecut pentru a putea lucra în continuare în industria modei. 

Acum în vârstă de 28 de ani, Zuzanna lucrează ca fotomodel de nu mai puțin de 14 ani. În acest timp, impresarul ei de la agenția de modelling i-a spus direct că trebuie să ”înceteze să ma mănânce” dacă vrea să aibă succes și să poată lucra ca model. 

”Dacă nu au măsurile 32-34 nu ai ce căuta pe podium”, a declarat Zuzanna. Pentru a se menține la dimensiunile dorite de designeri, tânăra a trebuit să nu mai mănânce. ”Am ajuns să fiu anorexică și apoi bulimică. Menstruația nu mi-a mai venit timp de trei ani, pielea mi s-a uscat, părul a început să cadă și am început să am probleme cu dinții. Aveam mereu moralul la pământ. Nu mă simțeam deloc frumoasă, deloc puternică”, a mărturisit ea plângând, într-un filmuleț publicat pe Internet.

Prin aceste imagini, modelul vrea să le atragă atenția tinerelor care vor să urmeze o carieră în lumea modei. ”Nu ascultați niciodată de oameni care vă spun ce să faceți cu propriul vostru corp”, a concluzionat ea.

Mai multe articole despre:
model fotomodel zuzanna Buchwald marimi haine