MENIU

Mașină de poliție, răsturnată de un șofer grăbit, după ce a ieșit din benzinărie. Polițistul a ajuns la spital FOTO/VIDEO

Polițistul a ajuns la spital pentru îngrijiri. Foto/Catalin Chivu

O mașină de poliție a fost răsturnată de un șofer grăbit care a ieșit din benzinărie direct pe drumul național, fără să se asigure. Agentul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri.

La data de 31 august a.c., în jurul orei 13:55, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DE 584, în localitatea Viziru, a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție.


În urma deplasării la fața locului, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au constatat că o femeie, de 55 de ani, din județul Galați, în urma efectuării virajului la stânga către Brăila, pentru a ieși dintr-o stație peco situată în localitatea Viziru, a acroșat o autospecială de poliție ce se deplasa din sens opus.


Din impact, autospeciala de poliție s-a răsturnat pe carosabil.


Autospeciala se deplasa în regim normal și era condusă de un agent de poliție din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru, aflat în timpul serviciului.


Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero.


În urma evenimentului șoferul autospecialei a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.