MENIU

Mafia gunoaielor. Primarul din Brăila a scăpat orașul de focarul de infecție: scandal uriaș - VIDEO

Scandalul gunoaielor din municipiul Brăila a luat sfârșit! Primarul a anunțat că a reușit să scape de mafia gunoaielor care ținea orașul în stare de alertă de mai bine de două săptămâni. Întreaga situație a izbucnit după ce firma de salubritate care se ocupa de ridicarea deșeurilor a anunțat că nu va mai presta acest serviciu. Iar motivul invocat este revoltător: nu a fost acceptată o majorare a tarifelor, așa cum a cerut compania. 

De mai bine de două săptămâni, tomberoanele și coșurile din municipiul Brăila dau pe dinafară, iar mirosul insuportabil i-a adus pe locuitorii orașului la disperare.

Firma de salubritate și-a reziliat contractul pentru că Primăria a refuzat să majoreze tarifele. Fără să țină cont de codul de caniculă, compania nu a mai ridicat deșeurile care au transformat orașul într-un focar de infecție la temperaturi de peste 39 de grade.

Primarul Dragomir Viorel Marian a anunțat că a semnat un contract cu un alt operator, la preț chiar mai mic, însă va mai dura câteva zile până când se va strânge gunoiul din tot orașul. Edilul Viorel Marian Dragomir a mai spus că cei care au ținut orașul în gunoaie vor plăti pentru situația pe care au generat-o.