MENIU

Liviu Dragnea, prima reacție în scandalul Teleormanleaks. "Am treabă cu valiza"

Dragnea, prima reacție în scandalul "valiza"

Liviu Dragnea a avut o reacție ironică, luni dimineața, la adresa "valizei" de documente secrete de la Tel Drum, anunțată de Rise Project în weekend.

Întrebat de jurnaliști despre exluderile din PSD în ședința CEx de astăzi, Liviu Dragnea a răspuns fugitiv înainte să intre în biroul său de la Parlament: "Am treabă cu valiza".

Șeful PSD spune că "e posibil" când vine vorba de sancțiuni sau excluderi din PSD.

Rise Project a anunțat sâmbătă seara că a intrat în posesia unor documente importante, pe care DNA nu le-a găsit la percheziţiile de la Tel Drum, dar peste care ar fi dat un sătean din Teleorman. În hard-ul din valiză se află schiţa casei lui Dragnea şi mailuri trimise de fiul său.

Valiza Tel Drum ar conține nu doar informaţii importante din interiorul firmei, ci și documente care îl vizează pe Liviu Dragnea direct. Cel puțin așa reiese din preview-ul oferit de jurnaliștii de investigații pe Facebook.

Ce caută planul casei lui Dragnea din Teleorman în "valiza" cu documente Tel Drum

Valiza ar fi conținut peste o mie de hârtii, inclusiv copii de pe documente personale ale familiei Dragnea sau planuri ale unor proprietăți mari din Alexandria și documente personale din familie.

Între aceste documente bine păstrate se află și diploma de bacalaureat a fiului lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, dar și o schiță cu bucătăria de vară a casei lui Dragnea din Alexandria (?).

Jurnaliștii de la RISE promit că vor publica documentele relevante începând de săptămâna viitoare și atunci vom vedea care sunt legăturile exacte dintre Tel Drum și Liviu Dragnea.

Mai multe articole despre:
teleormanleaks