MENIU

INCENDIU PUTERNIC în apropiere de Capitală! Pompierii, alertați de oamenii panicați: imagini uluitoare

Incendiu puternic în apropiere de Capitală! Mai multe apeluri la 112 de la oamenii panicați: imagini uluitoare/ Meteoplus
Incendiu puternic în apropiere de Capitală! Mai multe apeluri la 112 de la oamenii panicați: imagini uluitoare/ Meteoplus

Incendiu puternic, marți după-amiază, în apropiere de Capitală. Din primele informații, vorbim despre un incendiu de vegetație care a izbucnit în localitatea Chiajna din județul Ilfov. Oamenii panicați au văzut flăcările și fumul negru și gros și au alertat pompierii. Mai multe echipaje au fost trimise la fața locului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. 

Un incendiu de proporții s-a produs, marți după-amiază, în apropiere de Capitală. Mai exact, vorbim despre un incendiu de vegetație izbucnit în zona Chiajna din Ilfov.

Flăcările imense au fost observate de oamenii panicați, care au alertat de îndată pompierii. Mai multe apeluri au fost, astfel, date la 112.

"In urma cu scurt timp am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la vegetație uscată, în localitatea Chiajna, din județul Ilfov. Au fost alertate 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Incendiul s-a manifestat cu flacără și degajări de fum, iar in acest moment este localizat. Suprafata afectata este de aproximativ 5 hectare. Nu sunt victime", au transmis reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov.

Potrivit Meteoplus, astăzi, la ora 14.00, în Capitală erau resimțite 43 grade, cu un grad în plus față de ora 13.00.