MENIU

Imagini sfâșietoare, la Constanța. Denisa, cea de-a doua victimă a Șacalului, ucisă și abandonată pe câmp, a fost înmormântată în satul ei natal

Zeci de persoane au condus-o pe ultimul drum pe Denisa.

Zeci de persoane au condus-o pe ultimul drum pe Denisa, iar prietenii săi apropiați au purtat tricouri cu fotografia acesteia imprimată. Intre timp, vecinii criminalului au făcut mărturii fără precedent. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional! 

În lacrimi și durere. Așa a fost condusă pe ultimul drum Denisa, mama în vârstă de doar 28 de ani din Timișoara, ucisă cu bestialitate de criminalul din Constanța și abandonată pe un câmp dintre localitățile Sinoe și Mihai Viteazu.

Trupul tinerei mame, mâncat de șacali, a fost descoperit la câteva zile de la oribila faptă de un grup de bărbați care se întorceau de la o petrecere.

Între timp, ies la iveală noi detalii despre criminalul poreclit „Șacalul”. Acesta este originar din localitatea Ceamurlia de Jos, județul Tulcea, iar o vecină a făcut declarații șocante, cutremurată de veștile care circulă prin sat. Femeia spune că l-ar fi văzut pe criminal cu Denisa, în mașina acesteia, cu câteva zile înainte de crimă.