MENIU

Horoscop 21 martie. O zi perfectă pe toate planurile! O singură zodie are probleme mari

Horoscop 21 martie. O zi perfectă pe toate planurile! O singură zodie are probleme mari

Nu uitati sa fiti recunoscator echipei din care ati facut parte si sa va exprimati public recunostinta fata de ea. E o chestiune de etica si respect!

Berbec – Pe zona sanatatii sunt posibile intoxicatii. Atentie la ce consumati, dar si stres care va poate afecta sistemul imunitar.

Taur – In sfarsit incheiati un proiect care v-a obligat la o colaborare dificila, cu o persoana aproape incompatibila cu voi. Va veti simti extreme de usurat.

Gemeni – Si voi scapati de ceva care va submina confortul, si anume de o datorie financiara. Cel putin o perioada de timp e cazul sa fiti mai economi.

Rac – Curand veti reusi sa plecati intr-o mica excursie la care visati de mult. Veti face cunostinte noi si vei impartasi impresii foarte diverse.

Leu – Daca vreti sa incepeti o cura de slabire, acum este momentul. Astrele indica stabilitate psihica si un varf de putere si vointa.

Fecioara – S-ar putea sa pierdeti increderea cuiva, pe considerente de… absenta. Nu neaparat fizica, ci mai ales din lipsa de implicare emotionala. Decizia va apartine, dar trebuie sa fiti constient de realitate.

Balanta – Veti fi acuzat de lucruri de care nu sunteti vinovati absolut de loc. Nu incercati sa convingeti pe nimeni de acest adevar, cine se scuza se acuza. Asa ca, cea mai buna aparare in cazul vostru, este sa va vedeti netulburat de treaba.

Scorpion – Ceva nu se leaga in planurile voastre, asa ca nu e deloc cazul nici sa fortati lucrurile, nici sa fortati oamenii sa va urmeze ideile neconditionat. Mai asteptati, pana va limpeziti de unde vin piedicile. Cu calm si incredere!

Capricorn – Amintirea unei vechi iubiri va da tarcoale. Reveniti cu picioarele pe pamant, nu mai e nimic de asteptat de la ea. Mai bine concentrative atentia pe un hobby, pe orice va face placere.

Sagetator – Si voi aveti nevoie de o activitate terapeutica. Cel mai indicat ar fi sa conversati despre ceea ce va framanta cu cineva apropiat, de incredere.

Varsator – Veti fi recompensat pentru timpul si efortul investite intr-o sarcina suplimentara la serviciu, scrie radioconstanta.ro. Nu uitati sa fiti recunoscator echipei din care ati facut parte si sa va exprimati public recunostinta fata de ea. E o chestiune de etica si respect!

Pesti – S-ar putea sa va simtiti onoarea lezata de niste comentarii rautacioase. Treceti peste tot cu o atitudine superioara; incercand sa contracarati barfele pierdeti mai multa energie.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop azi horoscop 21 martie