MENIU

FOTO | O femeie imobilizată la pat a murit, în urma unei explozii urmate de un incendiu, în Tulcea

Sursa foto: ISU Delta

O femeie imobilizată la pat a decedat, luni, în urma unei explozii urmate de un incendiu înregistrată la o locuinţă privată din municipiul Tulcea. Incidentul a fost cauzat cel mai probabil de o candelă sau o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată, potrivit realitateadetulcea.net.

La fața locului au intervenit de urgență patru echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Tulcea, cu două autospeciale de stingere şi o autospecială de descarcerare, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.



Femeia în vârstă de 96 de ani era imobilizată la pat, iar în momentul în care pompierii au ajuns în locuinţă, aceasta era deja carbonizată.

,,Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi distrugere din culpă. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii incendiului", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.



Potrivit ISU Delta, în urma incendiului au fost afectate trei încăperi, un dormitor, un hol şi o bucătărie, precum şi bunurile din interiorul acestora, fiind salvate casele învecinate.

,,Cauza probabilă a producerii incendiului este foc deschis în spaţii închise, o candelă sau lumânare lăsată nesupravegheată", au precizat reprezentanţii ISU Delta.

Mai multe articole despre:
incendiu tulcea deces tulcea explozie tulcea