MENIU

Ferma Băneasa. Noi dezvăluiri despre milionarii dispăruți: Nela Ignatenko, consilier guvernamental în mandatul lui Tăriceanu

Ferma Băneasa. Noi dezvăluiri despre milionarii dispăruți: Nela Ignatenko, consilier guvernamental în mandatul lui Tăriceanu

Noi dezvăluiri despre milionarii dați dispăruți după tunul de la Ferma Băneasa. Nela Ignatenko, condamnată la 5 ani de închisoare, a fost consilier guvernamental în mandatul lui Călin Popescu Tăriceanu. Ea și soțul ei, care se dă drept conte, voiau să deschidă Universitatea Mondială pentru Tehnologiile Psihoinformaționale. 

Cei doi sunt foarte activi pe rețelele de socializare. Nela Ignatenko a postat pe Facebook inclusiv după ce a fost dată în urmărire internațională, fiind dispărută.

Nela Ignatenko și partenerul ei, Albert, au vrut să deschidă o universitate care să aibă cursuri de "tehnologii psihoinformaționale". Bărbatul, care se autointitulează om de știință, spune că este cunoscut și ca "omul viitorului". În plus, acesta ar vinde și un tratament de 75 de euro care ar avea, susține el, efect anti-Covid.

Și asta nu e tot! Albert Ignatenko, de origine ucraineană, se recomandă parapsiholog și pretinde că a descoperit secretele tinereții veșnice și ale paranormalului, că poate schimba temperatura aerului cu puterea gândului, dar și că a luat contact cu peste 48 de civilizații extraterestre. 

Nela Ignatenko, condamnată definitiv la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării fostei Ferme Băneasa, este cea de-a doua persoană, după Paul al României, dată în urmărire națională de polițiști, pentru că nu au găsit-o la domiciliu pentru a pune în executare mandatul.

Ignatenko a fost găsită vinovată de Instanţa Supremă de săvârşirea infracţiunilor de spălare a banilor şi abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru altul un folos necuvenit, cu consecinţe deosebit de grave.

Nela Ignatenko (fostă Păvăloiu), Paul Philippe Al României, Apostol Muşat, Nicoale Dima, Nicolae Jecu, Caterina Popa, Valentin Delcea şi Gheorghe Olteanu sunt obligaţi de instanţă la plata sumei de 1.019.285,49 euro, contravaloarea în lei la cursul BNR din ziua plăţii efective, către partea civilă Regia Naţională a Pădurilor – ROMSILVA, în calitate de reprezentant al Statului Român, cu titlu de despăgubiri civile materiale.

Mai multe articole despre:
Nela Ignatenko