MENIU

Intervenție de urgență a autorităților pe o insulă de pe râul Argeș. Un bărbat a fost transportat la spital

Un bărbat în vârstă de 76 de ani a fost salvat vineri seara de pompierii din județul Dâmbovița, după ce a rămas blocat pe o insulă de pe râul Argeș, în apropierea barajului Zăvoiul Orbului. După intervenția promptă a echipelor de salvare, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Ce au transmis autoritățile

Incidentul a fost semnalat pompierilor în jurul orei 19:30, iar la fața locului au fost trimise o autospecială de stingere de la Detașamentul Găești, o ambulanță SMURD de la Garda de Intervenție Vișina și o barcă de la Detașamentul Târgoviște, pentru a facilita accesul pe insulă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița, intervenția a fost finalizată cu succes în jurul orei 19:38, când bărbatul a fost evacuat în siguranță și predat echipajului SMURD. Ulterior, acesta a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița și transportat la spital pentru evaluare medicală.

„În jurul orei 19:38, bărbatul, în vârstă de 76 de ani, a fost evacuat în siguranță de pe insulă şi predat echipajului SMURD. Persoana salvată a fost preluată de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa şi transportată la spital”, a transmis ISU Dâmboviţa.