MENIU

Horoscop special: 3 zodii vor experimenta eliberări karmice, până în 15 noiembrie 2024, odată cu tranzitul lui Saturn

3 zodii vor experimenta eliberări karmice, până în 15 noiembrie 2024, odată cu tranzitul lui Saturn

Pe măsură ce ne apropiem de finalul anului 2023, influențele astrale se intensifică, aducând cu sine oportunități de schimbare și transformare profundă. Unul dintre cele mai semnificative evenimente astrologice este cel al lui Saturn retrograd în Pești, care va desfășura o energie specială în univers, favorizând eliberările karmice pentru trei zodii. Acest aspect celestial nu doar că va deschide noi căi pentru evoluția personală, dar va și permite celor afectați să lase în urmă povara trecutului și să îmbrățișeze începuturi promițătoare. Până pe 15 noiembrie 2024, aceste zodii vor avea ocazia să își redefinească destinele, să se acordeze la fluxul cosmic și să își regăsească echilibrul interior.

Saturn și-a început retrogradarea în Pești în 29 iunie și va dura până în noiembrie 2024. Saturn este planeta timpului divin, a karmei și a limitelor, iar această fază de retrogradare va aduce o ușurare karmică pentru trei semne zodiacale. Saturn te ajută să-ți organizezi viața pentru a-ți realiza visurile și te provoacă să te îmbunătățești prin muncă și dedicare pentru obiectivele tale cele mai dorite. Când este retrograd, îți îndreaptă atenția spre interior, în loc de a te concentra asupra schimbărilor exterioare, ceea ce îți permite să descoperi adevăratele chemări interioare și să faci schimbările necesare pentru mai multă libertate.

Deși Saturn poate părea restrictiv uneori, creează această tensiune doar atunci când reziști schimbării sau creșterii. Dacă te predai provocărilor, libertatea și abundența vor fi cu siguranță ale tale.

Horoscop WEEKEND 26-27 octombrie 2024. Cum le ajută Marele Benefic Jupiter pe zodii să stăpânească energia intensă a Scorpionului

Pești

Poate că te simți epuizat de tot efortul recent, dragă Pești, dar va apărea o șansă de a munci mai inteligent, nu mai greu. Saturn a intrat prima dată în semnul tău în martie 2023 și va rămâne aici până în mai 2025. Ești aproape de final acum — ai încredere că acest ritm nu este permanent.

Saturn retrograd în Pești îți oferă ocazia de a încetini puțin, chiar dacă simți că ai încă multe de făcut. Va fi mai mult timp pentru reflecție, ceea ce te va ajuta să înțelegi cum poți primi ajutor în realizările tale, în loc de a încerca să faci totul pe cont propriu.

Folosește această fază pentru a reflecta asupra felului în care îți gestionezi timpul și asupra drumului pe care ești, mai ales dacă există schimbări pe care le eviți. Fă o listă cu contactele și prietenii care ar putea să-ți ușureze povara. 
 

Gemeni

De la începutul anului trecut, a existat multă mișcare în cariera ta, dragă Gemeni, și poate fi greu să ții pasul cu toate schimbările, spun astrologii SfatulParintilor. Vestea bună este că faci progrese considerabile — nu doar în a atinge succesul, ci și în a simți că trăiești în conformitate cu scopul tău.

Cu Saturn în Pești, ai fost îndemnat să faci o schimbare în carieră, să te întorci la studii sau să-ți începi propria afacere. În timpul retrogradării, sarcinile externe încetinesc, și vei simți că ești îndrumat să reflectezi asupra sentimentelor tale legate de ceea ce ai realizat.

Acesta este momentul să îți asiguri că succesul pe care l-ai căutat îți aduce satisfacția dorită.

Patru zodii se vor lăfăi în bani în luna noiembrie. Astrele au planuri mari cu ele

Vărsător

Este timpul să preiei controlul asupra vieții tale, dragă Vărsător, și să te concentrezi pe stabilitatea și bogăția ta financiară. Ai multe visuri, dar pentru a le realiza, trebuie să generezi mai multe venituri (sau măcar să practici o mai mare responsabilitate financiară).

Deși uneori vezi banii ca pe o povară, îți va fi de folos să schimbi această perspectivă și să respecți valoarea lor în viața ta. Retrogradarea lui Saturn în Pești te invită să reflectezi asupra finanțelor tale, asupra valorii pe care o atribui banilor și asupra propriei valori personale.

Saturn cere dedicare și angajament pentru creștere, iar gestionarea atentă a timpului și a banilor în această perioadă îți va aduce beneficii pe termen lung.

Cât durează ca o pisică să-și uite stăpânii. Cercetătorii au ajuns la concluzii uimitoare