MENIU

Femeie gravidă, cu venele tăiate. Familia nu a permis accesul poliţiştilor în casă

Gravidă, cu venele tăiate, descoperită duminică în Pitești. Femeia, însărcinată în luna a VI-a, în vârstă de 26 de ani, zăcea inconștientă în casă. Un echipaj de terapie intensivă mobilă s-a deplasat pe strada Turcești. Polițiștilor nu le-a fost permis accesul în casa unde a avut loc nenorocirea, scrie realitateadearges.net. Ulterior, gravida a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Se află în stare stabilă, fiind conștientă. Va fi internată la Secția de Obstetrică Ginecologie.

"Gravidă, cu venele tăiate",  astfel a sunat apelul dat la 112 de o femeie. Aceasta anunța că și-a descoperit cumnata în stare gravă. Este vorba de o tânără în vârstă de 26 de ani, însărcinată în 27 de săptămâni, care zăcea inconștientă având venele tăiate, la o mână.

Nu se știe exact când s-a petrecut totul. Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă s-a deplasat pe strada Turcești, acolo unde a avut loc totul. De asemenea a fost sesizată poliția, un echipaj de la Secția 3 Pitești pentru a prelua cazul. Rudele gravidei nu au permis, însă, accesul polițiștilor în casă. Din primele cercetări pare a fi vorba de o tentativă de suicid.