MENIU

eMAG – Top 7 telefoane care au reduceri substantiale, din promotia de vara

eMAG are o promotie speciala pentru aceasta perioada cu temperaturi ridicate. Preturile sunt mult scazute chiar si pentru telefoanele mobile, modelele cele mai noi.

eMAG – Lista cu toate telefoanele mobile aflate la oferta poate fi consultata AICI.

eMAG are in aceasta saptamana o promotie spectaculoasa de vara. Sales de vacanta cu reduceri de pana la 50%, chiar si in cazul telefoanelor mobile. Noi am selectat ofertele cele mai interesante si pentru telefoanele care se cauta cel mai mult.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 7

iPhone 7 este un telefon atat de popular incat aproape ca nu mai are nevoie de nicio prezentare. Avantajele tehnologiei Apple sunt renumite si recunoscute. Telefonul pe care noi vi-l recomandam are o memorie de 32GB si beneficiaza de 12% reducere de pret dar si un cadou special. Oferta poate fi studiata in amanunt AICI.

eMAG – Telefon Samsung Galaxy S7 Edge

Ieftinire brusca si foarte avantajoasa pentru fanii telefoanelor Samsung. Galaxy S7 Edge are marginile rotunjite si un acces facil la meniu, un ecran spectaculos si functie 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza. Modelul pe care noi il recomandam are o reducere care o sa va dea pe spate, este un model Gold si are doar 32GB memorie. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – iPhone 6S

Desi este un model ceva mai vechi, tehnologia cu care e dotat este de cea mai inalta calitate si inca extrem de actuala. In promotia de vara de la eMAG, iPhone 6S are un pret special si o memorie de 32GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Telefon mobil LG

Spargem monopolul telefoanelor Samsung si Apple si va recomandam si un alt model foarte avantajos dar si puternic in acelasi timp, insa cu un raport calitate/pret destul de greu de batut. E vorba de LG G6 cu 32 GB, functie 4G, model Platinum, foarte elegant. Pretul sau are 19% insa se gaseste doar in stoc limitat. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S7

Daca v-am prezentat mai devreme oferta pentru S7 Edge, acum avem un pret chiar si mai bun pentru modelul clasic S7. Abia depaseste 2.000 de lei oferta pentru telefonul Samsung Galaxy S7 ce are o memorie de 32GB. Pretul e redus cu 22% si il gasiti AICI.

eMAG – Allview X2 Soul Xtreme

Pentru multi poate parea surprinzator, insa telefonul de foarte buna calitate de la Allview este produs chiar in Romania. Va recomandam cu incredere si caldura oferta de la eMAG pentru Allview X2 Soul Xtreme ce are capacitatea de a administra doua cartele SIM deodata si are o memorie de 64GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Telefon ZTE Blade A610

Si ultimul telefon pe care vi-l recomandam in acest clasament este si cel mai ieftin dintre toate, dar are si o reducere de 16%. E vorba de Zte Blade A610. Telefonul are capacitate Dual Sim, memorie de 32GB si culoare Gold. Toate detaliile pot fi gasite AICI.

Mai multe articole despre:
emag reduceri telefoane