MENIU

eMAG Samsung Blue Week – Ultimele ore de reduceri 35%

eMAG a desfasurat timp de o saptamana o promotie senzationala cu reduceri impresionante pentru produsele Samsung.

eMAG Samsung Blue Week – Lista tuturor produselor ramase inca la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Samsung Blue Week este o promotie speciala ce aduce reduceri de pana la 35% la produsele Samsung vandute prin intermediul celui mai mare retailer online din Romania: eMAG. Sunt ultimele ore de promotie si stocurile aproape epuizate, asa ca va sugeram sa va grabiti daca vreti sa mai prindeti o oferta.

eMAG – Telefoane mobile si IT

Produsele aflate la reducere la eMAG de la Samsung se impart in 4 categorii distincte. Prima este cea mai cautata, cea a telefoanelor mobile, dar si a gadgeturilor IT. Telefoanele la oferte speciale sunt chiar si cele mai noi Samsunguri Galaxy S8 si S8 Plus, dar si modelele ceva mai vechi. In subcategoria IT gasiti o multime de monitoare, imprimante, accesorii telefoane si tablete dar si wearables si alte gadgets. Consultati toate ofertele AICI.

eMAG – Televizoare si Audio Video

Televizoarele sunt cele mai cautate, dupa telefoanele mobile, iar cele produse de Samsung garanteaza o calitate desavarsita. Gasiti preturi mult reduse si diagonale de la doar 59cm, pana la peste 200cm. Toate modelele au reduceri, fie ca vorbim de televizoare FULL HD, 4K ULTRA HD, ecrane curbate, QLED sau sisteme Home Cinema. Lista cu toate ofertele poate fi consultata AICI.

eMAG – Electrocasnice si climatizare

Este perioada temperaturilor foarte mari asa ca in general frigiderele si mai ales aparatele de aer conditionat se vand destul de scump pentru ca sunt la mare cautare. Nu si incazul produselor de la Samsung ce au reduceri uriase si sunt in avantajul clientului. Pe langa aparate de aer conditionat si frigidere, in oferta mai gasiti masini de spalat rufe si alte incorporabile. Aruncati o privire peste ofertele de AICI.

eMAG – Aspiratoare si cuptoare cu microunde

Ultima categorie din cele 4 mentionate la inceputul articolului este cea pentru aspiratoare si cuptoare cu microunde marca Samsung, de cea mai inalta calitate. Reducerile acestora ajung in multe cazuri chiar si la 40%. Ofertele pot fi gasite AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
Samsung emag blue week