MENIU

Elena Băsescu s-a vaccinat la Parlament - Fiica fostului președinte lucrează la comisia de afaceri europene - Dispute cu internauții

Elena Băsescu

Elena Băsescu a anunțat, pe o rețea de socializare, că s-a vaccinat anti-COVID. Fiica fostului președinte a precizat că s-a vaccinat la Parlament, la centrul destinat angajaților. Anunțul i-a adus Elenei Băsescu o mulțime de comentarii nu tocmai ortodoxe, cărora le-a răspuns în aceeași manieră. 

Imaginea postată pe Facebook o arată pe Elena Băsescu la centrul de vaccinare din Parlament, cu legitimația de angajat al Camerei Deputaților la gât, exact în momentul în care este vaccinată. Fiica fostului președinte susține că lucrează la comisia de afaceri europene. Unii internauți nu au crezut însă că este angajată a Parlamentului și au început să comenteze.

Elena Băsescu a răspuns cu atacuri la persoană: ,,fața ta e greșit scoasă din aplicațiile de tunning”, „dacă ți-ai da seama cât de penibilă ești cu pozele alea retușate, n-ai mai comenta pe la alții”, „nu te tragi de șireturi cu fața aia modificată în aplicații de pitzipoancă” - sunt doar câteva dintre comentariile pe care fiica fostului președinte le-a făcut.

Elena Basescu a candidat la alegerile parlamentare din 2020 pentru un post de deputat de Constanța. Nu a obținut mandatul, pentru că PMP, partidul pe listele căruia a candidat, nu a reușit să treacă pragul electoral. În perioada 2009- 2014 Elena Băsescu a fost europarlamentar PDL.

Mai multe articole despre:
elena basescu vaccin