MENIU

Ea este tânăra sfâșiată de urs în Munții Bucegi. Diana avea 19 ani și a terminat liceul de curând

Diana, tânăra de 19 ani ucisă de urs în Jepii Mici, a fost identificată. Tragedia s-a petrecut sub ochii îngroziți ai iubitului ei, care a asistat neputincios la întreaga scenă. 

Diana și-a dat ultima suflare sub ochii iubitului său

Incidentul a avut loc pe traseul montan din Bucegi, iar recuperarea trupului neînsuflețit a fost o misiune dificilă pentru echipele de salvare, având în vedere că se afla într-o râpă. În cele din urmă, cadavrul a fost scos cu succes.

Diana se afla pe traseul montan Jepii Mici când un urs a apărut din pădure și a atacat-o și a prins-o de picior. Animalul a târât-o, iar în cele din urmă au căzut împreună într-o râpă, de unde trupul ei a fost cu greu recuperat. Șansele de supraviețuire ale fetei au fost nule, iar decesul a fost confirmat pe loc.

Tânăra abia terminase liceul

La doar 19 ani, Diana, proaspăt absolventă de liceu, își urma pasiunea pentru fotografie și avea un viitor promițător înainte. Familia ei este devastată de această tragedie.

            Diana este tânăra ucisă de urs în Munții Bucegi / Sursa foto - Facebook

Destinul Dianei s-a sfârșit într-un mod tragic, sub privirile iubitului ei. Poliția desfășoară cercetări pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

Iubitul Dianei, prezent la locul tragediei, a fost cel care a sunat la 112. Aflat în stare de șoc, el a alertat autoritățile când a realizat că iubita sa nu mai avea nicio șansă de salvare. Salvamontiștii l-au găsit în stare de șoc și l-au coborât de pe traseu. „A fost o cursă contra cronometru, deoarece apelul inițial a raportat o persoană atacată de urs și ne-am grăbit foarte tare," a declarat Sergiu Frusionoiu, coordonator Salvamont Bușteni, conform observatornews.ro.