MENIU

Dosar penal la școala din Bragadiru! Audieri în cazul copiilor intoxicați

Informații noi în cazul copiilor din Bragadiru care au ajuns la spital după o igienizare în școală. Polițiștii fac cercetări pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. 

Oamenii legii au început deja să stea de vorbă cu părinții celor 20 de copii, care susțin că directoarea școlii încearcă să mușamalizeze cazul. 

Părintele unui copil de la școala din Bragadiru povestește că elevul avea stări de amețeală și de vomă.
”S-a dus cineva să ia copilul și avea stări de amețeală, stări de vomă și îl durea burtica, l-am hidratat, l-am ținut la aer, m-am dus să văd, am intrat în școală să văd și eu clasa la care mi s-a spus că au inspecție și că nu pot intra și am zis că aștept să se termine inspecția să văd și eu clasa. Mi-au zis că nu se poate, să părăsesc școala, m-au scos din școala, m-au amenințat și cu poliția locală și au închis în urma mea cu cheia.

Tocmai faptul că au această atitudine îi incriminează. Se făcuse curat, am înțeles că au intrat femeile de serviciu imediat după ce au evacuat copiii și au spălat, când au sosit cei de la DSP erau toate urmele șterse”. 

Reamintim că 20 de copii şi învățătoarea lor de la o şcoală din oraşul Bragadiru au ajuns la spital, după ce școala a fost igienizată. Părinții copiilor au fost chemați în cursul zilei de profesori să vină să-i ia pe cei mici, după ce copiii s-au plâns că se simt rău, că îi ustură ochii și au dureri abdominale. O parte dintre părinți au plecat cu copiii la spital pentru o evaluare medicală.