MENIU

DOLIU în muzica românească! S-a stins din viață un cântăreț apropiat Simonei Halep

Adrian Uzum

Cântărețul constănțean Adrian Uzum a murit ieri, 18 februarie, după o luptă grea cu o boală necruțătoare. Artistul de muzică armânească avea doar 37 de ani, iar vestea a venit ca un șoc pentru familie, apropiați și ascultători. În ultimul său mesaj, postat în urmă cu câteva zile, artistul anunța ca a început tratamentul împotriva bolii. Artistul era și un apropiat al jucătoarei de tenis Simona Halep.

„Astăzi am început terapiile pentru toată tâmpenia asta pe care o voi nimici în cel mai scurt timp pentru că vreau să vin acasă să ne revedem cu drag şi să ne reapucam de lucrurile frumoase pe care ştim să le facem împreună..... Vă pup şi vă iubesc necondiţionat pe toţi şi vă rog din inima şi din sufletul meu să ma iertaţi încă odată că v-am pus pe voi toţi într-o postură atât de urâtă. Să ştiţi că Dumnezeu a auzit toate rugăciunile voastre despre mine, iar răutatea care îşi pusese stăpânire pe sufletul meu a fost ridicată de Dumnezeu şi cu ajutorul vostru”, scria Adrian Uzum pe Facebook.

În urmă cu două săptămâni, Simona Halep postase un mesaj emoționant pe Instagram de susținere pentru Adrian Uzum, chiar în zilele în care se pregătea pentru Australian Open. În textul postat, sportiva cerea ajutor pentru Adrian Uzum Constanța, bolnav de cancer. Jucătoarea încerca să0i sensibilizeze pe fani să contribuie la operația costisitoare la care urma să fie supus Uzum.

 

Mai multe articole despre:
doliu muzică