MENIU

Dieta UIMITOARE a lui Donald Trump: nu face deloc sport, iar ce mănâncă îi sperie pe medici

Cel mai în vârstă preşedinte american, Donald Trump, nu vrea să facă niciun efort pentru o dietă sănătoasă sau pentru un program de exerciţii care să îl ajute să suporte mai bine stresul pe care îl presupune funcţia sa.

Donald Trump, scrie Axios, citat de The Independent, trăieşte cu ciocolată, chips-uri, fripturi şi sucuri dietetice şi a rămas cu aceste obiceiuri din timpul campaniei prezidenţiale.

Preşedintele ales al SUA doarme doar câteva ore pe noapte -mesajele furibunde postate pe Twitter noaptea târziu şi dimineaţa devreme stau mărturie- şi nu face deloc sport, în afara unui ocazional meci de golf.

De când a ajuns la Casa Albă, Trump a renunţat la hamburgerii cu cartofi prăjiţi  şi s-a axat pe un meniu bogat în cartofi şi friptură. Nu mănâncă decât rareori fructe sau seminţe, dar mănâncă uneori salată. Snacks-urile sale preferate sunt chips-urile şi dulciurile.

Singurul lucru pozitiv pentru sănătatea noului preşedinte american este că nu fumează, nu bea alcool regulat şi că preferă un Bloody Mary fără alcool în locul unui cocktail.

Trump pare să nu vrea să facă niciun efort pentru a se menţine sănătos pentru că ar considera că are un ADN "special", conform biografului său oficial, Michael D’Antonio, care a explicat: "Vrea să creadă că poate face ceva ce alţii nu pot pur şi simplu pentru că este cine este".