MENIU

Deces Ekeng. Medicul de pe Ambulanţă ar fi fost în tribună: "L-au resuscitat abia la spital"

<p>Deces Ekeng. Medicul de pe Ambulanţă ar fi fost &icirc;n tribună: "L-au resuscitat abia la spital" - Foto: libertatea.ro</p>

Potrivit informaţiilor Digi Sport, medicul de pe Ambulanţă se afla în tribună în momentul tragediei. Acest lucru a fost confirmat indirect de doctorul lui Dinamo, care a declarat că el a fost cel care i-a făcut manevrele de resuscitare jucătorului.

"I-am făcut masaj cardiac şi i-am eliberat căile respiratorii pe teren şi le-am spus medicilor să-l urce direct pe targă. Nu ştiu cât timp a trecut până a venit ambulanţa, nu realizez trecerea timpului atunci. Probabil vom afla şi o cauză în zilele următoare. Nu există ambulanţă fără medic, probabil era şi medic pe ambulanţă. Pe targă i-am făcut masaj cardiac şi am ajuns aici repede (n.r. la spital): un minut, două. Nu a avut absolut nicio problemă până acum, sportivii fac teste serioase pentru a obţine viza medicală", a comentat Liviu Bătineanu, relatează digisport.ro.

De notat faptul că declaraţiile lui Bătineanu nu se potrivesc cu cele făcute de medicii de la Spitalul de Urgenţă. Aceştia declaraseră, anterior, că Patrick Ekeng nu a fost supus până la spital la manevre de resuscitare. De menţionat că e posibil ca aceştia din urmă să fi făcut strict referire la folosirea defibrilatorului, care, se pare, nu se afla în dotarea ambulanţei.

Mai multe articole despre:
Patrick Ekeng Patrick Ekeng a murit