MENIU

Dacia a donat containere în valoare de 60.000 de euro pentru spitalul din Mioveni

Dacia a donat 60.000 de euro pentru Spitalul Mioveni

Patru noi containere în valoare de 60 de mii de euro au fost amenajate la Spitalul din Mioveni. Ajutorul a venit din partea conducerii Dacia sub formă de donație.

Spațiile sunt necesare medicilor și celorlalte cadre medicale din prima linie pentur a putea să-și desfășoare corespunzător activitatea.

Noua construcție are o suprafață de 51 de metri pătrați si a fost structurată după nevoi. 26 de metri pătrați - zona administrativă, două dormitoare de 8 metri pătrați, două toalete, un duș și un hol. Toate vor fi folosite de cadrele medicale ce îngrijesc bolnavii de covid. 

„Dacia a raspuns mereu unor nevoi din comunitatea unde marca și uzina a luat naștere”, a declarat Christophe Dridi, preşedintele şi directorul general al Automobile Dacia.

Managerul spitalului spune că un astfel de spațiu era necesar, mai ales că în ultima perioadă, toate resursele au mers la secția ATI.

„Vă dați seama că ne ajută enorm, e o unitate multifuncțională, noi știam din vară, cu corturile, că la venirea iernii nu o să mai putem să le folosim”, a spus Horia Trăilă, managerul spitalului din Mioveni.

Mai multe articole despre: