MENIU

Cură de slăbire cu ghimbir. Este cea mai sănătoasă dietă

<p>Cură de slăbire cu ghimbir. Este cea mai sănătoasă dietă</p>

Cu toate că dieta cu ghimbir nu are rezultate rapide, efectele ei pentru sănătatea organismului nostru sunt extraodinare. De obicei, femeile pierd cite 1-2 kg pe săptămână, însă cu acest ritm de slăbire, niciodată nu o să aveţi probleme de sănătate, iar pielea corpului se va adapta mai uşor la noile dimensiuni.

Această cură de slăbire se bazează pe consumul ceaiului de ghimbir dimineaţa, seara şi între mese (aproximativ 2 litri pe zi). Pentru ca dieta să aibă rezultate, nu este suficient doar consumului ceaiului, trebuie să resprectaţi şi unele reguli:

- Trebuie să consumaţi zilnic nu mai mult de 1.800 de calorii.

- Renunţaţi la alimentele bogate în calorii, cum ar fi alimentele prăjite şi afumate, precum și cele care conţin o cantitate mare de sare.

- Mâncaţi echilibrat. Nu e nevoie să consumaţi doar ceai de ghimbir, organismul trebuie să fie aprovizionat cu substanțe necesare, oligoelemente și vitamine.

- Cu 20 de minute înainte de micul dejun beţi 2 căni de ceai de ghimbir. Astfel, nu numai că o să oferiţi organismului substanţe care reglează metabolismul, dar şi o să vă energizaţi.

Preparare

Se ia o bucată de rădăcină de ghimbir(5 cm), se spală bine şi se dă prin răzătoare. Se pune la fiert un litru de apă şi când fierbe apa se adaugă ghimbirul răzuit. Se lasă să fiarbă timp de un minut, apoi se stinge focul şi se lasă acoperit 30 de minute, după care se strecoară.

Mai multe articole despre:
dietă cură de slăbit ghimbir ceai de ghimbir