MENIU

Cum reacţionează zodiile în timpul unei discuţii în contradictoriu

Cum reacţionează zodiile în timpul unei discuţii în contradictoriu

Iata modul in care reactioneaza fiecare zodie in timpul unei discutii.

Berbec

Cand este vorba de o cearta, Berbecii vor o explicatie imediata si o rezolvare rapida a problemei. Dau vina pe tine chiar daca nu este neaparat a ta. Abia dupa ce s-au calmat, pot recunoaste cu usurinta ca vina a fost a lor.

Taur

Sunt cei care cred ca vor rezolva totul pe cont propriu. Daca ii ataci prea mult, izbunesc si fac ca un tren care vine puternic catre tine. Se supara foarte greu, dar odata ce se infurie, le va lua o perioada si mai lunga de timp pentru a se calma. Cel mai potrivit lucru de facut este sa vorbesti cu ei dupa ce au trecut doua sau trei zile de la cearta.

Gemeni

In timpul unei discutii, Gemenii vor dori intotdeauna sa scape. Ei vor pleca din camera, vor schimba subiectul sau vor face orice ca sa evite discutia in contradictoriu. Dar daca insisti sa ai o cearta cu ei, ar fi bine sa te pregatesti pentru consecinte. Ei te vor pune la locul tau imediat si vor intoarce discutia intr-o asa maniera incat nu iti mai doresti s-o fi inceput.

Rac

Racii nu au nevoie de cuvinte sa stie ca ceva nu este in regula. Simt acest lucru in toata fiinta lor. Acestia prefera sa rezolve problemele intr-o maniera blanda si pe un ton linistit. Daca totusi reusesti sa ii implici intr-o discutie in contradictoriu, mai mult ca sigur ca vor da toata vina pe tine, scrie elle.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii discuţii contradictoriu