Culmea ecologiei: Tinerii nu mai fac copii ca să nu polueze. Dezastrul demografic spre care se îndreaptă Occidentul, în drumul spre Marea Resetare
Tinerele generații din Europa sunt gata să salveze planeta prin a nu mai face copii. Este noul trend global adoptat de tinerii care abordează un stil de viață vegetarian și fără mașini. Ce uită însă aceștia e că degeaba salvează planeta, dacă ea va rămâne nepopulată din cauza scăderii grave a natalității.
„Planeta noastră oricum este pe moarte. Oamenilor le pasă tot mai mult de planetă așa că devin vegetarieni, zboară mai puțin și nu mai depind de mașini, iar primul mijloc pentru a reduce emisiile de carbon este să nu mai ai copii”, spune o influenceriță într-un videoclip controversat pe YouTube.
Aceasta este gândirea noilor generații care aleg să nu mai facă copii pentru a salva planeta. Tot mai mulți tineri abordează un stil de viață mult mai sănătos, bazat pe o alimentație vegetariană, fără alcool sau vicii. Schimbările climatice, dar și situația financiară tot mai instabilă, împing tinerii către o viață fără copii.
Elcen a anunțat când se dă drumul la căldură în București. „Va fi mai bine decât iernile trecute”
„Este nedrept să aduci un copil în această lume chiar acum, din cauza economiei și a schimbărilor climatice. Viitorul arată destul de trist”, spune un influencer intr-un videoclip.
Aproape o treime din aceeași categorie de vârstă este pregătită să elimine carnea și lactatele din alimentație pentru un stil de viață sănătos. O parte din aceștia trăiesc și cu ideea că deciziile lor duc la salvarea mediului înconjurător. Inclusiv cântăreața Delia a declarat că nu vrea să aibă copii pentru că asta va duce la poluarea planetei.
„Consumam foarte multe chestii, facem rau, poluam. Nu, de ce să fac?”, zicea Delia într-un videoclip care a făcut valuri în societatea românească.
Cei mai reticenți la schimbarea stilului de viață pentru a salva planeta sunt italienii, spaniolii și englezii, în timp ce locuitorii țărilor nordice sunt printre cei mai dornici.
După pandemie, rata natalității în Europa a scăzut cu 14%. România este printre țările cu cea mai mare scădere cu 23 de procente.
Medicul Tudor Ciuhodaru dezvăluie riscurile orei de iarnă și oferă soluțiile pentru a le depăși