MENIU

Cu capul în nori, dar bine informat!

<p>Cu capul &icirc;n nori, dar bine informat!</p>
<p>Cu capul &icirc;n nori, dar bine informat!</p>
<p>Cu capul &icirc;n nori, dar bine informat!</p>
<p>Cu capul &icirc;n nori, dar bine informat!</p>

Ce faci când a căzut curentul? Pui mâna pe telefon. Dar dacă nu-ți răspunde nimeni sau ai rămas fără semnal?

Ai trecut, poate, și tu prin astfel de situații. În era tehnologiei, au dispărut multe probleme. Dar au apărut altele noi. De ordin… tehnic. Cineva s-a gândit cum să le rezolve și a creat un sistem care te poate ajuta când te-au lăsat rețeaua, semnalul și nervii. Practic, răspunsul la întrebare nu a fost niciodată mai aproape. Sistemul cloud computing e ceva simplu și funcțional în orice situație. Mai e și ieftin, pe deasupra, fiindcă datele sunt stocate în nor (cloud). Când ai nevoie de răspunsuri, te conectezi la nor cu laptopul sau telefonul.

„Într-o zi eram pe un aeroport și nu aveam semnal la telefon. Nici cu operatorul de telefonie mobilă nu mi-am rezolvat problema, așa că m-am gândit pe loc să creez o soluție pentru astfel de blocaje.„ Așa a luat naștere centrul de comunicare cu clienții de tip cloud computing, pe care George Suciu l-a finanțat cu ajutorul a 4,35 milioane lei fonduri europene, prin Programul Operațional Competitivitate (POC).

„Am pornit de la nevoia de a răspunde nevoilor actuale și viitoare ale pieței, iar prin soluția de stocare a datelor în cloud, am redus costurile cu 70%, spune managerul proiectului„ Sistemul, mai aflăm de la George, funcționează pentru voce, fax, e-mail-uri sau text-bots. Cu alte cuvinte, când vei mai suna la un call-center, e foarte posibil să-ți răspundă o voce din cloud. Și în timpul unei conferințe te poți înțelege foarte bine cu vocile din cloud.  Totul e să rămâi cu capul în nori…

Informații suplimentare

Centrul de comunicare cu clienții de tip cloud computing a fost finanțat prin Programul Operațional Competitivitate (POC) 2014-2020 și implementat în perioada 2016-2018. Tehnologia, creată în România, este prietenoasă cu mediul înconjurător - nu poluează și contribuie la reducerea poluării, acolo unde o descoperă. Proiectul a urmărit creşterea eficienţei sistemelor de comunicații și maximizarea rezultatelor, prin soluţii inovatoare de management a resurselor energetice.

Acest articol face parte din Campania Ministerului Fondurilor Europene, “Bani europeni pentru idei românești” și a fost publicat pe www.realitatea.net, în cadrul proiectului "Campanii de comunicare pentru promovarea fondurilor ESI 2014-2020” (cod MySMIS 120088), cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020.

 

Mai multe articole despre:
Programul Operațional Competitivitate