MENIU

Cazul femeii din Prahova, detalii ȘOCANTE din anchetă: Unde credeau vecinii că se află aceasta. Prezența buncărului, explicații HALUCINANTE

Poliția Română

Detalii șocante ies la iveală din ancheta în cazul femeii de 42 de ani, bolnave psihic, sechestrată în casă de propriul tată, un bărbat în vârstă de 77 de ani, din localitatea Jugureni, județul Prahova. Se pare că bărbatul se lăuda cu construcția din spatele casei și spunea că fiica lui e pleactă în Canada. Acesta este, în prezent, reținut, fiind pus sub acuzare pentru lipsire de libertate.

 
În prezent, femeia, care a fost preluată de reprezentanții DGASPC Prahova, se află într-un centru specializat, relzatează HotNew.ro.
 
Localnicii spun că nu știau nimic despre drama pe care o trăia aceasta în camera săpată în pământ, și asta deoarece tatăl său le spusese tuturor că fiica sa este stabilită în Canada.

În loc de asta, femeia era ținută într-o încăpere insalubră, închisă cu gratii, unde avea o toaletă improvizată, plita pe care gătea, dar și un frigider.
 
"O femeie închisă în casă... nu se poate numi casă, locuința era încuiată, gratii la ușă, gratii la geam, în camera în care stătea avea și toaleta, și frigiderul, și plita pe care gătea", a afirmat Eugenia Chirică, asistent social.

Buncărul construit în spatele casei era, însă, un motiv de laudă pentru pensionarul de 77 de ani. Acesta ar fi explicat bizara construcție spunând că vrea să fie pregătit pentru orice.

Nimeni nu pare să fi bănuit nimic, asta deoarece bărbatul locuiește într-o zonă izolată a comunei, are foarte puțini vecini, iar camera în care își ținea fiica nu este la drum, ci undeva în spatele curții.
 
Tatăl și-a explicat decizia de a-și ține, astfel, fiica, spunând că femeia ar fi putut pleca de acasă și s-ar fi pus în pericol.

"Niciodată nu ne-am închipuit că omul ăsta nu locuiește singur. Era un navetist așa, dar știind că locuiește singur, auzind că deja de foarte multă vreme se presupune că locuiește mai mult sau mai puțin cu fata dumnealui..", a spus Constantin Marcoceanu, primarul comunei Jugureni.