MENIU

Căderea Guvernului Orban, la mâna lui Victor Ponta: „Un Guvern care trebuie pedepsit!”

Victor Ponta dezvăluie cum va vota miercuri la moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului PNL condus de Ludovic Orban. Liderul Pro România dă deja semnalul căderii Guvernului. El a transmis marți un mesaj clar în acest sens.


Liderii PSD susțin că au voturile pentru trecerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, dar voturile decisive par să fie la Pro România. 

„Asa cum am spus : un Guvern care afecteaza drepturile fundamentale ale romanilor la Sanatate si Educatie - este un Guvern care trebuie pedepsit ; in Parlament si la vot de catre cetatenii afectati in mod direct!", a scris Ponta marți, pe Facebook.

Mesajul fostului lider PSD a fost transmis înaintea întâlnirii cu liderul actual al PSD, Marcel Ciolacu. Liderul PSD a declarat marți că întâlnirea cu Ponta va avea loc chiar marți seară sau cel târziu miercuri, înaintea votului pe moțiunea de cenzură.

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anunțat marți că va avea mai multe întâlniri cu alți lideri pentru discuții despre votul la moțiunea de cenzură de miercuri. Printre ei și fostul său coleg Victor Ponta, președintele Pro România. 

Negocieri de ultimă oră înainte de moțiunea de cenzură. Ciolacu îi cere ajutorul lui Ponta

Mai multe articole despre: