MENIU

Bogdan Adimi, un nou derapaj HALUCINANT! Avocat: M-a înjurat cum n-am mai auzit în viața mea, îi fac plângere penală, mă simt amenințat!

Bogdan Adimi a fost agresiv verbal și cu jurnaliștii Realitatea Plus

Un nou derapaj halucinant al lui Bogdan Adimi, vicepreședintele companiei Romprest, care a fost chemat vineri la poliție pentru a da explicații despre presiunile Statului Paralel asupra companiei. După ce a avut un comportament agresiv față de jurnaliștii Realitatea Plus, Adimi l-a sunat pe un avocat din dosar și l-a înjurat într-un mod greu de imaginat. Avocatul a relatat la Realitatea Plus episodul și a precizat că este hotărât să facă plângere penală.

Avocatul Ioan Georgescu, de la Baroul București, a explicat că două zile la rând a fost invitat să asiste la audieri într-un dosar, cei vizați fiind Orlando Valache și Bogdan Adimi din conducerea Romprest. Pentru că de fiecare dată a fost anunțat cu foarte puțin timp înainte de ora audierii, Georgescu l-a spus ofițerulului de poliție că nu poate ajunge,

"I-am spus că nu pot ajunge, să încheie un proces verbal și vedem mai departe ce este de făcut. După vreo 2 ore, eram cu soția la cumpărături, sunt sunat de un individ care începe să mă înjure. Un limbaj suburban cum rar mi-a fost dat să aud. În toată cariera mea de avocat nimeni nu mi-a vorbit în halul în care mi-a vorbit individul, care nici măcar nu s-a recomandat. L-am întrebat cine este și până la urmă m-am prins că este Bogdan Adimi, pe care-l cunoșteam de la alte audieri la care a mai fost invitat și în calitate de martor, și în calitate de suspect. Avea o cadență la înjurături încât într-un minut nu cred că s-a repetat, dacă nu i-aș fi închis telefonul cred că ar fi dus-o oră să mă înjure fără să se repete. Sigur că mi-a sărit și mie muștarul, i-am zis vreo două.", a explicat avocatul, în direct la Realitatea Plus.

 

AVOCAT: NICI MĂCAR N-AM ÎNȚELES DE CE M-A ÎNJURAT, POATE A CREZUT CĂ EU AM CHEMAT REPORTERII LA SECȚIA DE POLIȚIE

După episodul șocant, Ioan Goergescu l-a sunat pe avocat Iancu Toader și l-a întrebat dacă el este cel care i-a dat lui Adimi numărul  telefon.

"Mi-a spus că nu, că probabil l-a luat de pe site-ul Baroului București  Atunci i-am spus că intenționez să fac o cerere de reaudiere în cauză, pentru că aș vrea să mă prezint la dosar, să văd dacă mă mai înjură. Nici nu am înțeles de ce m-a înjurat, o fi crezut că eu am trimis eu reporterii la secția de politie. Pe mine m-a șocat, nu mi-a fost dat să aud un asemena limbaj din partea unei persoane care ocupă o funcție într-o companie care deservește un interes public. Individul nici nu știe că eu, fiind avocat în dosar, îi pot formula o plângere penală pentru ultraj judiciar. Chiar acum o redactez, pentru că ala ceva nu se poate, mă simt amenințat (...) mai ales ce văd la televizor de Mafia gunoaielor, chiar mi-e teamă pentru mine și pentru familie", a mai afirmat avocatul Ioan Georgescu.

Bogdan Adimi, directorul Romprest, a ajuns în fața polițiștilor. Mafia gunoaielor, chemată să dea explicații despre Statul Paralel - VIDEO