MENIU

Atenţie, dacă vă luaţi telefonul mobil pe plaja din Vama Veche! Vi se poate întâmpla asta

Duminică,  09 august a.c., ora 04.45, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Vama Veche,  pe strada Mihail Kogălniceanu, a observat o persoană de aproximativ 40 de ani, care avea asupra sa o borsetă de culoare închisă, iar la vederea jandarmilor, a aruncat-o pe marginea drumului. 

A fost somat, s-a oprit, i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea, iar în borseta pe care a aruncat-o, au fost găsite 9 telefoane mobile, 2 perechi de ochelari de soare şi o carte de identitate.

A fost condus la sediul Poliţiei Vama Veche pentru continuarea cercetărilor, unde, între timp, mai mulţi turişti, s-au prezentat, reclamând faptul că le-au fost furate telefoanele mobile şi alte bunuri.

Jandarmii constănţeni recomandă turiştilor să nu lase nesupravegheate pe plajă bagajele sau lucrurile de valoare (genţi, telefoane mobile, camere de fotografiat/filmat). De asemenea, păstraţi mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, locul în care aţi lăsat bunurile personale şi încercaţi să lăsaţi întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv.

Sursa: observator.ro

Mai multe articole despre:
Vama Veche