MENIU

Apple Watch, luat la mişto pe internet. Primele teste cu ceasul lansat de urmasii lui Steve Jobs

Apple a lansat marţi primul ceas inteligent din istoria companiei. Botezat simplu Watch, pentru că marca iWatch este deja rezervată de altă firmă, gadgetul nu a rupt gura târgului şi a devenit deja subiect de miştouri pe internet – Jobs s-ar întoarce în mormânt dacă ar vedea ce a ieşit din ideea lui vizionară, relatează GadgetReport.ro.

"Apple Watch este cel mai personal aparat pe care l-am creat vreodata. Am dorit sa cream cel mai bun ceas din lume", a spus Tim Cook, laudandu-si marfa.

N-am zice că e atât de revoluţionar pe cât ne aşteptam. Ceasul cu aspect banal pe care îl vedeţi în imagini costă 350 de dolari în SUA şi 350 de euro în Europa. La preţul din România va mai trebui să adăugaţi măcar TVA-ul de 24%. Aşa că îl vom vedea, cu siguranţă, la peste 400 de euro, adică aproape de preţul unui smartphone de top.

Cu siguranţă se vor găsi mulţi fani Apple care îl vor cumpăra cu ochii închişi însă sfatul nostru este să vă uitaţi şi la concurenţă, mai ales la Moto 360 sau la noul Samsung Gear S, cu ecran curbat, lansat la IFA Berlin. Sunt la alt nivel, măcar din punct de vedere al designului.

Să trecem de aspectul estetic şi să vedem cu ce argumente se laudă Apple. Prima noutate, una deosebit de interesantă, este că ecranul cu colţuri rotunjite este acoperit cu safir, iar asta îl face mai rezistent la zgărieturi decât concurenţa.

Apple Watch surprinde şi prin gama largă de versiuni - Apple Watch, Apple Watch Sport si Apple Watch Edition, din plastic, aluminiu și chiar din aur, de 18 karate.

Apple a dotat Watch cu mai mulţi senzori care vor ajuta utilizatorii, printr-o interfaţă simplă şi uşor de folosit, să îşi monitorizeze sănătatea şi exerciţiile sportive. O chestie pozitivă, devenită standard în industrie.

Cititi mai multe amanunte despre Apple Watch si vedeti parodia la ceasul “revolutionar” pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
lansare teste parodie review GadgetReport.ro apple watch