MENIU

Andrew Tate: Americanii, vinovați de criza economică și de războiul din Ucraina. Afirmații șocante în cel mai recent interviu cu milionarul britanic - Record de vizualizări - VIDEO

Andrew Tate/ Foto: Facebook

Declarații șocante vin din nou din partea fraților TATE! Andrew a dat un interviu de aproape 5 ore în care face acuzații extrem de grave la adresa americanilor. Acesta susține vehement că ei ar fi vinovați de criza economică, dar și de războiul din Ucraina. Toate aceste afirmații halucinante vin în condițiile în care Tate se află încă în arest la domiciliu. Interviul a strâns un număr record de vizualizări - opt milioane în doar două zile. 

"Toată criza în ceea ce privește combustibilul și inflația se duce la "Lună". Totul pentru a finanța acest război din Ucraina. De ce se întâmplă asta? Pentru că americanii conduc pe orice palier. Pentru că au decis ca europenii să plătească pentru războiul lor de ... BIP... : voi o să aveți prețuri mari la benzină, la facturi. Populația se va descurca cu toate astea. Și războiul va avea loc acolo, nimeni nu o să moară, suntem la conducere, deci suntem în grafic.

- Când ai acest globalism, cum poate să pice acest imperiu? Practic ai acum două echipe", a afirmat Andrew Tate.

Mai multe articole despre:
andrew tate interviu reazboi ucraina americani