MENIU

Anchetă uriașă la un liceu din Otopeni, după banchet! Două eleve au ajuns la spital după ce au consumat alcool și "alte substanţe"

Poliție / Foto: Inquam Photos

Poliţiştii din Ilfov au deschis o anchetă după ce două eleve de la Liceul Teoretic Ioan Petruș din Otopeni ar fi ajuns la spital  în urma consumului de alcool şi al altor substanţe. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 31 mai/1 iunie, când fetele participau la banchetul de final de clasa a VIII-a. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au anunţat, luni, că poliţiştii s-au sesizat în urma unor informaţii apărute pe grupurile de părinţi. 

„Ca urmare a unor informaţii apărute pe grupurile de părinţi ale elevilor de la un liceu din Otopeni, cu privire la faptul că, de la un banchet desfăşurat în noaptea de 31 mai/1 iunie s-a ajuns la spital, în urma consumului de alcool şi alte substanţe, poliţiştii oraşului Otopeni s-au autosesizat şi efectuează verificări, pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, au precizat poliţiştii din Ilfov.

Potrivit primele informaţii, cazul s-ar referi la două eleve ale liceului din Otopeni, care ar fi ajuins la spital după ce r fiu consumat alcool și alte substanțe înainte de petrecerea de banchet organizată în noaptea de 31 mai spre 1 iunie.