MENIU

Actriță celebră de la Hollywood, ținută în viață artificial, după un accident înfiorător. A cerut ca organele să-i fie DONATE

Renumita actriță Anne Heche a suferit traumatisme iremediabile în urma tragicului accident rutier pe care l-a provocat, iar șansele de supraviețuire sunt minime. Un reprezentant al artistei a afirmat că se fac demersuri pentru ca o parte din organe să fie donate. 

"Din păcate, în urma accidentului, Anne Heche a suferit p leziune cerebrală severă și rămâne în comă, în stare critică. Nu este de așteptat să supraviețuiască", a transmis reprezentantul legal ar artistei, citat de TMZ.

Acesta a confirmat că este luată în calcul posibilitatea unui transfer de organe. "Și-a exprimat de mult timp intenția de a dona organe și este ținută în viață cu ajutorul aparatelor în acest scop".

Anne Hecke, în vârstă de 53 de ani, a fost victima unui teribil accident auto pe care chiar ea l-a produs. Mașina actriței s-a izbit violent de o clădire si a luat foc. Cu câteva momente mai devreme, femeia mai provocase un accident, posibil din cauza consumului de substanțe. Medicii legiști au descoperit cocaină în sângele actriței. 

Anne Hecke a atins vârful carierei spre sfârșitul anilor '90, prin roluri titulare alături de Pierce Brosnan și Harrison Ford, însă dezvăluirile relației sale cu celebra realizatoare Ellen DeGeneres i-a făcut pe producători să o evite pentru roluri titulare. În anii 2000 a avut o serie de roluri bine cotate în filme independente.

 

Mai multe articole despre:
anne hecke actrita hollywood accident