MENIU

Accident grav pe Valea Prahovei. TRAFIC în coloană

Accident pe Valea Prahovei

Traficul a fost blocat, duminică dimineața, între Râşnov - Predeal, în zona localității Pârâul Rece, după un accident grav dintre o autoutilitară și un autoturism. Pe DN1 se circulă îngreunat duminică la ora 15.00 între Predeal şi Buşteni, precum şi între Sinaia şi Comarnic, viteza de deplasare fiind de aproximativ 20 km/h.

Centrul Infotrafic informează în jurul orei 15.00 că, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre staţiunile montane de pe Valea Prahovei către Capitală, se circulă îngreunat duminică pe DN 1, între Predeal şi Buşteni, precum şi între Sinaia şi Comarnic, viteza de deplasare fiind de aproximativ 20 km/h.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se întorc de la munte pot folosi următoarele rute ocolitoare.

* dinspre Braşov: DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti.

* din zona Bran - Moieciu: DN73 - DN72A - DN 71 - DN7, respectiv traseul Braşov - Valea Mare-Pravăţ - Stoeneşti - Târgovişte - Bâldana - Bucureşti sau DN73 - A1, respectiv Braşov - Piteşti - Bucureşti.

Poliţia recomandă conducătorilor auto să circule cu foarte mare atenţie, să nu efectueze depăşiri riscante, să menţină o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi să dea dovadă de calm şi disciplină în trafic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat la ora 11.00 că pe DN 73A Râşnov - Predeal, în localitatea Pârâul Rece, judeţul Braşov, o autoutilitară neechipată corespunzător a derapat pe carosabil şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului au rezultat 2 victime, conştiente, care au fost transportate la spital pentru investigaţiile necesare şi acordarea de îngrijiri medicale.

Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers până la finalizarea cercetării locului faptei, estimându-se ca în maxim o oră să fie reluată în condiţii normale.

Mai multe articole despre:
accident Valea Prahovei