MENIU

Accident auto grav într-o localitate din județul Brașov. Trei victime sunt în stare de inconștiență

Foto/Arhivă

Accident grav într-o localitate din județul Brașov, trei victime fiind în stare de inconștiență, după ce un autoturism a izbit în plin o căruță.

La acest moment traficul rutier este blocat pe DJ105A, între localitățile Jibert si Lovnic ca urmare a producerii unui accident de circulație, în care a fost implicat un autovehicul și un atelaj hipo, potrivit IPJ Brașov.

În urma coliziunii dintre acestea, trei persoane, care se aflau în atelajul hipo, beneficiază de sprijin medical.

La fața locului sunt direcționate echipaje ale poliției, acestea urmând a efectua cercetări pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

Traficul rutier va fi reluat de îndată ce vor fi finalizate cercetările.

Ce spune ISU Brașov

„În această seară, în jurul orei 20.30, am fost anunțați de producerea unui accident rutier, produs în satul Lovnic, comuna Jibert. În accident au fost implicate o căruță și un autoturism.

Din primele informatii in urma accidentului au rezultat 3 victime, inconstiente.

Spre locul solicitării au fost direcționate o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare și 3 ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic.

Misiunea este în dinamică”.