MENIU

A postat o POZĂ INTIMĂ cu iubita. NIMENI nu trebuia s-o vadă, dar a ajuns și la mamă. Șoc ce a urmat

A postat o POZĂ INTIMĂ cu iubita. NIMENI nu trebuia s-o vadă, dar a ajuns și la mamă. Șoc ce a urmat
<p>A postat o POZĂ INTIMĂ cu iubita. NIMENI nu trebuia s-o vadă, dar a ajuns și la mamă. Șoc ce a urmat</p>
<p>A postat o POZĂ INTIMĂ cu iubita. NIMENI nu trebuia s-o vadă, dar a ajuns și la mamă. Șoc ce a urmat</p>

Și-a cunoscut iubita într-un bar pe care amândoi îl frecventau destul de des. La început, a fost numai lapte și miere... Apoi, soarta le-a dat o palmă care le-a schimbat viața radical!

Maison Vallance și Meghan erau îndrăgostiți, se înțelegeau bine și nimic nu părea să anunțe dezastrul care a urmat...

Totul a început în ziua în care mama lui Maison l-a întrebat pe acesta dacă mai are tricoul pe care i-l dăruise. Fiind destul de neglijent, i-a fost destul de dificil să-l găsească din prima, dar, când a dat de el, atât de fericit a fost, încât a rugat-o pe Meghan să-l îmbrace. I-a făcut apoi o fotografie și i-a trimis-o mamei sale, în semn de "victorie'!

Și, de parcă nu era de ajuns, acesta s-a decis să o posteze și pe Twitter. "Iubita mea arată atât de bine, încât e păcat să nu arăt poza tuturor...", a scris tânărul.

Când a văzut, însă, poza, fata a înghețat. În fotografie apărea un detaliu rușinos. "N-am ce zice, dar sfoara... Mi se pare un pic prea mult pentru o fotografie...", i-a scris Meghan.

Era prea târziu, însă. Mult prea târziu... Familia, prietenii și mai toți cunoscuții de pe rețeaua de socializare văzuseră deja fotografia.

Vă întrebați dacă și mama lui văzuse detaliul? Ei bine, da, dar numai după ce i l-a indicat acesta. "Când i-am spus, s-a uitat urât la mine. Apoi a izbucnit într-un râs isteric. I s-a părut teribil de amuzant. Meghan era de față când i-am povestit mamei mele gafa. La început, a fost extrem de rușinată, dar până la urmă am depășit momentul și ne-am amuzat copios", a povestit Maison.

VEZI în GALERIA FOTO atașată acestui articol, prin CLICK DREAPTA pe fotografii, imaginile intime cu Meghan.

Mai multe articole despre:
poze cuplu poveşti de viaţă