MENIU

3 HOȚI celebri în spargerile din Capitală, prinși de polițiști imediat după ce au acționat - VIDEO

3 HOȚI celebri în spargerile din Capitală, prinși de polițiști imediat după ce au acționat - VIDEO

Trei hoți care spărgeau case pe bandă rulantă în Capitală au fost prinși. Unul dintre ei a fost implicat și în jefuirea locuinței omului de afaceri Joshua Castellano. Oamenii legii i-au prins pe bărbați la scurt timp după ce dăduseră o altă lovitură la o casă din sectorul 1. 

Trei hoți cunoscuți de oamenii legii, cu anteceddente, au fost prinși după o spargere în Capitală.

Aceștia au sărit gardul și au intrat într-o locuință din sectorul 1 al Capitalei, de unde au furat bijuterii și ceasuri. Prejudiciul este de aproximativ 10 mii de lei, au anunțat oamenii legii.

La scurt timp, cei trei bărbați au fost opriți în trafic și imobilizați. După ce au percheziționat autoturismul în care se aflau hoții, polițiștii au găsit toate bunurile furate, precum și mănuși și obiecte pe care le foloseau pentru spargerea locuințelor.

Cei trei bărbați nu se află la prima abatere. Ei au la activ mai multe furturi din locuințe. Unul dintre bărbați este implicat în dosarul privind jefuirea locuinței lui Joshua Castellano, patron club Bamboo. Spargerea a avut loc în decembrie 2018, când hoții au furat caseta de valori a omului de afaceri. 

Potrivit Poliției Capitalei, cei trei bărbați ar fi sustras bijuterii de aur și argint, ceasuri și 200 de lei, prejudiciul fiind estimat la 10.000 de lei.

Cei 3 bărbați au fost duși la audieri, reținuți pentru 24 de ore, iar sâmbătă vor fi prezentați instanței cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, transmite Poliția Capitalei.