Și-a găsit sfârșitul în barajul Bascov. Află CUM s-a întâmplat

inec
inec

Descoperire șocantă la barajul Bascov din județul Argeș! Pompierii argeșeni au fost chemați de niște bărbați care au văzut trupul unui bărbat plutind pe apă. Militarii au intervenit cu o barcă și l-au adus la mal. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul, scrie realitateadearges.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Carmen Iohannis, apariție ȘOC! I-a amuțit pe toți, IREAL cum s-a îmbrăcat

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche! „Voi știți ce mai fac copiii voștri?!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Surse: Coaliţia s-a răzgândit şi vrea să mute iar data alegerilor prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Informații digitale în timp real pentru călătorii din Gara de Nord

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Florin Piersic / Foto: Inquam Photos
Medicii iau în calcul să-i amputeze piciorul lui Florin Piersic. Actorul se află la Terapie intensivă, după ce a suferit o nouă intervenție chirurgicală
Maestrul Florin Piersic a fost operat de urgență și internat pe secția de Terapie Intensivă. Medicii de la Spitalul Foișor din Capitală i-au înlocuit proteza de la genunchi, însă, iau în calcul să îi amputeze piciorul din cauza infecției cu stafilococ de care suferă. Starea lui de sănătate este în continuare gravă, dar stabilă, au anunțat reprezentanții spitalului. 

Școlile dintr-o localitate din județul Gorj, lăsate în paragină! Copiii parcurg zeci de kilometri pentru a ajunge la cursuri/ Captură video Gorj TV
Școlile dintr-o localitate din județul Gorj, lăsate în paragină! Copiii parcurg zeci de kilometri pentru a ajunge la cursuri
Situație disperată în comuna Bălești, din județul Gorj. Acolo școlile sunt lăsate în paragină. Unitățile de învățământ se află într-un stadiu avansat de degradare și pot să se prăbușească în orice moment. Asta în timp ce elevii parcurg zilnic zeci de kilometri pentru a ajunge la cursuri, în cel mai apropiat oraș, pentru că la școala din localitatea de unde provin, viețile lor ar fi puse în pericol. 

Alegeri locale Bucuresti
Lista completă a candidaților la alegerile locale din București: 56 de nume implicate în lupta pentru Capitală
Un număr de 56 de candidaţi îşi dispută fotoliile de primari în Capitală - funcţia de primar general şi cele şase funcţii de primari de sectoare.

Cod galben de ceata emis de ANM
Cod galben de ceață în mai multe zone din țară. Pericol pentru șoferi
ANM a emis cod galben de ceață pentru mai multe zone din țară.

Social

Sarbatoare
Sărbătoare cruce cu roșu în calendarul ortodox, în data de 10 mai
În data de 10 mai este sărbătoare uriașă în calendarul ortodox din țara noastră.

Prognoza meteo
Vremea, 10 mai: Ploi torențiale și vânt puternic. Prognoza actualizată
Vremea în data de 10 mai vine cu ploi în cele mai multe zone din țară dar și cu vânt.

Un nou semn de circulație a apărut pe șoselele din Europa. Ce înseamnă și ce riști dacă nu îl respecți
Un nou semn de circulație a apărut pe șoselele din Europa. Ce înseamnă și ce riști dacă nu îl respecți
În Europa, semnele de circulație sunt în mod constant în curs de actualizare și adaptare la noi condiții de trafic și legislație. Acesta este un aspect natural al evoluției rețelei de drumuri și a cerințelor de siguranță și fluidizare a traficului. 

Polițiștii au primit dezlegare la tatuaje
Polițiștii au primit dezlegare la tatuaje. Zonele corpului unde au voie cu desene pe piele, conform modificărilor la Statutul Polițistului
În ultimii ani, trendul de scădere a numărului de tineri care aleg să urmeze cursurile școlilor de poliție a determinat Ministerul Afacerilor Interne să recurgă la măsuri radicale pentru a menține nivelul de personal. În urma acestui fenomen, MAI a decis să reducă standardele de admitere, în speranța că astfel vor fi atrași mai mulți candidați. Printre măsuri, se numără și modificarea Statutului Polițistului, care permite acum agenților să aibă tatuaje pe toate zonele corpului, cu anumite excepții.

Local

Sinucidere într-un bloc din Ploiești. Un bărbat s-a aruncat de la etajul șase
Sinucidere într-un bloc din Ploiești. Un bărbat s-a aruncat de la etajul șase
O tragedie a avut loc miercuri seară în municipiul Ploiești, când un bărbat a decis să-și pună capăt vieții aruncându-se de la etajul șase al unui bloc de pe strada Mărășești. Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Prahova, incidentul a avut loc în jurul orei 20:00, când o femeie a alertat autoritățile cu privire la intenția bărbatului de a se sinucide.

o stradă afectată de o alunecare de teren din Cluj-Napoca, acoperită temporar cu o prelată. Metoda „ingenioasă” folosită de autorități
Stradă afectată de o alunecare de teren din Cluj-Napoca, acoperită temporar cu o prelată. Metoda „ingenioasă” folosită de autorități
Cu ploile care se anunță în zilele următoare, situația străzii afectate de alunecarea de teren din Cluj-Napoca devine tot mai critică. Pentru a proteja zona de infiltrații și a evita agravarea situației, specialiștii au decis să ia măsuri urgente și au acoperit strada cu o prelată.

Polițiști în acțiune: O agentă a Poliției Române și-a gazat colegul cu spray în plină acțiune
Polițiști în acțiune: O agentă a Poliției Române și-a gazat colegul cu spray în plină misiune
O operațiune de stradă în Cluj a luat o turnură neașteptată când o polițistă și-a gazat colegul în loc să încetinească un bărbat recalcitrant. Scenele incredibile au fost surprinse într-un video care a devenit viral pe internet.

Impactul dintre un autoturism și un limitator inteligent de viteză. Momentul a fost filmat
Impactul dintre un autoturism și un limitator inteligent de viteză. Momentul a fost filmat
Recentul accident rutier care a avut loc în apropierea unui limitator de viteză inteligent montat în satul Ghermănești din comuna Snagov, lângă București, a devenit subiect de discuție intensă. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere și postate pe Facebook de Info Trafic România arată momentul în care mașina iese de pe carosabil și lovește un indicator rutier de pe trotuar.

Ultimele stiri

Alegeri 2024. S-a dat startul campaniei electorale! Peste 18,96 milioane de români sunt așteptați la vot pe 9 iunie / Foto: Inquam Photos, Octav Ganea
Alegeri 2024. S-a dat startul campaniei electorale! Peste 18,96 milioane de români sunt așteptați la vot pe 9 iunie
Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale din 9 iunie începe astăzi şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7,00.  Peste 18,96 milioane de cetăţeni cu drept de vot erau înscrişi în Registrul electoral la sfârşitul lunii aprilie, conform Autoritatății Electorale Permanente. Aceştia sunt aşteptaţi la urne pentru alegerea consilierilor locali, judeţeni, preşedinţilor de consilii judeţene, a primarilor, precum şi pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European.

Uluitor: sute de femei au rămas însărcinate în timp ce urmau un tratament de slăbit! Ce este "fenomenul Ozempic"
Uluitor: sute de femei au rămas însărcinate în timp ce urmau un tratament de slăbit! Ce este "fenomenul Ozempic"
Sute de femei au rămas însărcinate în timp ce urmau un tratament de slăbit cu un medicament destinat persoanelor care suferă de diabet. Asta deși luau anticoncepționale. 

Tentativa de sinucidere
Tentativă de suicid: Un bărbat a amenințat că se aruncă de pe un mall din București
Scene șocante au avut loc în Sectorul 2 al Capitalei. Un bărbat de 36 de ani a amenințat că se aruncă de pe un mall. 

Mihaela Bilic. Foto: Facebook
„Nu se face cancer de la carne!” Mitul care a băgat în sperieți românii, desființat de Mihaela Bilic
Cu totii am auzit teoriile conform carora carnea, indeosebi cea de porc, este dușmanul absolut al sănătătii. Dar, înainte de a ne îngrijora, celebrul nutritionist Mihaela Bilic vine cu o abordare nouă și cu argumente pentru a desființa acest mit.


Notice: Undefined index: active-polls in /var/www/virtualhost/dev-realitatea.net/components/poll/Poll.php on line 22


Vezi emisiunile Realitatea Plus