Românii pot lua mai multe vaccinuri direct din farmacie - Guvernul le-a inclus în lista compensatelor

Românii pot lua mai multe vaccinuri direct din farmacie - Guvernul le-a inclus în lista compensatelor
Românii pot lua mai multe vaccinuri direct din farmacie - Guvernul le-a inclus în lista compensatelor

Mai multe vaccinuri vor putea fi ridicate din farmacie, cu prescripție de la medic, potrivit deciziei Guvernului din ședința de marți.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

O bancă din România îşi încetează activitatea. Tot ce trebuie să ştie aceşti clienţi despre creditele lor

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege. Ce trebuie să ştie românii

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Actual

Sebastian Burduja îl critică pe Dan Vîlceanu, după bătaia din Parlament
Sebastian Burduja îl critică pe Dan Vîlceanu, după bătaia din Parlament: „Mă bucur că nu mai este în PNL; A avut un comportament nedemn”
Gestul deputatului Dan Vîlceanu, care a intrat într-o altercaţie cu parlamentarul Florin Roman în Camera Deputaţilor, nu a rămas netaxat de foștii săi colegi de partid. În cadrul unei conferințe de presă, Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a catalogat drept "nedemn" comportamentul lui Vîlceanu. 

Bătaie în Parlament. Sancţiune maximă pentru Dan Vîlceanu, după ce l-a bătut pe Florin Roman: 50% din salariu
Bătaie în Parlament. Sancţiune maximă pentru Dan Vîlceanu, după ce l-a bătut pe Florin Roman: 50% din salariu
Comisia juridică din Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, la solicitarea Biroului Permanent, o sancţiune maximă pentru deputatul neafiliat Dan Vîlceanu, după ce l-a bătut pe liberalul Florin Roman în plen.

CSM a refuzat să o suspende din funcție pe judecătoare
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, mutată la altă instanță. Magistratul a întrebat dacă unul dintre copiii morți este în sală
Judecătoarei Ancuța Popoviciu, care judecă procesul lui Vlad Pascu, se va transfera la o altă instanță, de la 1 iunie. Controversatul magistrat a stârnit un val de furie după ce, la una dintre ședințe, a întrebat dacă unul dintre tinerii omorâți de șoferul drogat este în sala, iar la ultima confruntare cu presa pur și simplu nu a vrut să scoată niciun cuvânt.

Fiul celor 2 a avut un șoc când a descoperit scena sângeroasă
Caz șocant la Vaslui. Un dascăl și-a găsit părinții morți în casă, după slujba de Sfinții Constatin și Elena. Ipoteza terifiantă a anchetatorilor
Caz șocant la Vaslui. Un dascăl și-a găsit părinții morți în casă, după slujba de Sfinții Constantin și Elena. Din primele informații, bărbatul de 63 de ani și-ar fi înjunghiat soția de 60 de ani, iar apoi și-a pus capăt zilelor. Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional.

Politică

Oamenii reclamă faptul că lucrările s-au făcut doar pe hârtie
Primarul se spală pe mâini de locuințele sociale din Râmnicu Sărat. Drama familiilor abandonate de autorități - VIDEO
Mai multe familii trăiesc în condiții mizere în locuințele sociale din Râmnicu Sărat. Oamenii au reclamat de mai multe ori primăriei conduse de social-democratul Sorin Cîrjan că nu s-a reparat nimic la aceste imobile, chiar dacă lucrări au fost prevăzute. În realitate, banii pentru refacerea camerelor au ajuns în conturile mai multor firme controlate de apropiații primarului, potrivit jurnaliștilor de la site-ul Puterea. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să obțină un punct de vedere de la primarul Sorin Cîrjan, dar fără succes. Edilul declarase pentru ziarul Puterea că locuințele sociale sunt în responsabilitatea viceprimarului. 

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc. Foto: Facebook
Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc: Când am intrat în politică, mi s-a spus că trebuie să fiu „bărbată”
Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc este decisă să dărâme stereotipurile de gen în politica românească. Șefa OFL a povestit prin ce a trecut de când face politică la nivel înalt. 

Gabriela Firea a stat de vorbă cu bucureștenii
Firea: Principalele probleme sunt cu mizeria și șobolanii. Oamenii sună să ne spună problemele lor - VIDEO
Mizeria, lipsa locurilor de parcare, siguranța în parcuri, locuri suficiente în creșe și grădinițe. Acestea sunt printre principalele probleme reclamate de bucureșteni, când sunt întrebați ce așteptări au de la candidații la primărie. Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a stat de vorbă cu operatorii care vorbesc zilnic cu sute de bucureșteni. 

Alexandru Dimitriu, candidatul USR la primăria sectorului 5
TU DECIZI. Dosar de candidat: Alexandru Dimitriu, candidatul USR la primăria S5, a ajuns în politică din emisiuni cu manechine
La rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Alexandru Dimitriu, candidatul USR la primăria sectorului 5. Fost participant în emisiuni mondene alături de manechine și vedete playboy, a devenit între timp jurist iar acum vrea să fie edil. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează.

Social

Succesul Suediei, reprezentativ pentru reducerea efectelor fumatului în toată lumea
Succesul Suediei, reprezentativ pentru reducerea efectelor fumatului în toată lumea
Într-o lume care se confruntă cu consecințele devastatoare ale fumatului, strategiile inovatoare sunt esențiale pentru a atenua impactul acestor consecințe în mod eficient. În rândul comunității globale, Suedia se remarcă ca un barometru al succesului în reducerea efectelor asociate fumatului, demonstrând eficacitatea abordării de diminuare a riscului, prin adoptarea produselor alternative care nu implică ardere.

Foto ilustrativ (Profimedia)
Cât de inteligent ești, în funcție de marca mașinii pe care o conduci. O marcă foarte populară în România, preferată de șoferii cu IQ mai scăzut
Un sondaj online, interpretat de specialiști, ar oferi legătura între inteligența șoferului și marca de autoturism pe care îl conduce. Este vorba de aceeași echipă care a analizat și cât de "psihopați" sunt conducătorii auto, în funcție de mașina pe care o dețin. 

 Doi tâlhari, prinși într-o singură zi de polițiștii timișoreni. Victimele sunt o fată de 24 de ani și o bătrână: cum au acționat hoții/ Foto: Inquam Photos
Doi tâlhari, prinși într-o singură zi de polițiștii timișoreni. Victimele sunt o fată de 24 de ani și o bătrână: cum au acționat hoții
Poliţiştii din Timişoara au reţinut doi bărbaţi, suspectaţi de tâlhărie. Primul a ameninţat o fată de 24 ani pe stradă, iar al doilea a convins o femeie, pe care o cunoştea din vedere, să-l primească în casă, de unde i-a furat suma de 1.400 de lei.

Noi REGULI pentru saloanele de tatuaj: minorii NU mai pot beneficia de procedură și nici să își facă piercinguri. Ce a decis Ministerul Sănătății/ Foto: Profimedia
Noi REGULI pentru saloanele de tatuaj: minorii NU mai pot beneficia de procedură și nici să își facă piercinguri. Ce a decis Ministerul Sănătății
Noi reguli pentru saloanele specializate în proceduri de tatuare cosmetică și artistică. Acestea nu mai au dreptul să tatueze minori şi nici să facă piercinguri, decât în zona urechilor şi cu acordul părinţilor, conform unui Ordin semnat de ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila, ordin ce a intrat recent în vigoare. În plus, ordinul prevede și că în saloanele de înfrumuseţare sunt interzise proceduri medicale estetice invazive şi proceduri estetice pentru care se folosesc produse clasificate ca medicamente sau dispozitive medicale.

Sănătate

Val de intoxicații cu ciuperci otrăvitoare! Urgențele spitalelor sunt pline: legumele consumate de români au suferit mutații/ Arhivă foto
Val de intoxicații cu ciuperci otrăvitoare! Urgențele spitalelor sunt pline: legumele consumate de români au suferit mutații
Alertă uriașă în spitalele din țară. Tot mai multe persoane au ajuns în stare gravă la urgențe după ce au consumat ciuperci otrăvitoare. Medicii trag un semnal de alarmă ca alimentele să fie cumpărate doar din locuri autorizate sanitar și din culturi verificate, pentru că altfel își pun viața în pericol. Cu cât simptomele apar mai rapid, cu atât intoxicația este mai gravă și poate duce chiar la deces. 

Cele 2 companii s-au judecat pentru un medicament anticancer
Giganții pharma din pandemie s-au luat la ceartă. Suma uriașă câștigată de Pfizer de la AstraZeneca
Giganții pharma care au dominat piața vaccinurilor anti-COVID au intrat în conflict din cauza unui medicament de succes. Astfel, Astra Zeneca trebuie să plătească Pfizer aproape 110 de dolari, pentru că ar fi încălcat drepturile de brevet ale rivalei.

Controale la sânge pe Valea Prahovei și în Poiana Brașov: Amenzi de 140.000 de lei. Ce au descoperit inspectorii ANSVSA
DEZASTRUL din industria alimentară. Nereguli grave descoperite de inspectorii de la Siguranța Alimentelor
Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a demarat ample acțiuni de control al societăților comerciale din industri alimentară. Neregulile descoperite au fost uriașe, iar amenzile de ordinul milioanelor de lei.

Cum îți miroase corpul când ficatul începe să cedeze
Cea mai bună metodă prin care îți poți detoxifia ficatul: ce alimente trebuie să consumi regulat
Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corp, responsabil pentru detoxifierea sângelui, metabolizarea grăsimilor, protejarea împotriva toxinelor și producerea de bile pentru digestie. Din cauza stilului de viață modern, expunerea la poluare, alimentația nesănătoasă și consumul de alcool, ficatul poate deveni supraîncărcat și poate necesita o curățare periodică. Iată câteva metode eficiente pentru a-ți curăța ficatul:

Ultimele stiri

Digitalizarea formularelor ar urma să ușureze activitatea caselor de pensii
Schimbare majoră la Casa de Pensii. Taloanele vor fi emise electronic. Cum funcționează aplicația e-Talon?
Se anunță schimbări uriașe la Casa Națională de Pensii. Românii vor putea primi fluturașul de pensii în format electronic prin aplicația e-talon. Totul după ce Executivul a aprobat finanțarea noului sistem informatic. Între timp, milioane de seniori urmează să primească deciziile de recalculare, iar pe documente vor vedea cât vor primi în plus, dar și formula de calcul. 

Mihaela Bilic. Foto: Facebook
Alimentele anti-foame, dezvăluite de nutriționistul Mihaela Bilic. „Ne satură cu puține calorii. Fără să ne pună în pericol silueta!”
În lupta pentru controlul poftei și a greutății, mulți dintre noi căutăm ajutorul expertilor în nutriție. Unul dintre cele mai importante sfaturi în domeniu vine de la nutriționistul Mihaela Bilic, care a identificat un grup de alimente capabile să ne ajute să ne controlăm apetitul și să ne menținem un stil de viață sănătos. 

Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2024
Horoscopul dragostei pentru luna IUNIE 2024. Suișuri și coborâșuri pentru îndrăgostiți. Două zodii își pot găsi marea iubire
Iunie, prima lună de vară, este considerată o perioadă specială pentru iubire și relații. Cele 30 de zile care urmează sunt încurajate de planetele care se aliniază în favoarea cuplurilor, pregătind scenariul pentru evenimente și întâlniri care vor schimba cursul destinului. În această lună magică, dragostea și pasiunea vor fi la ea acasă, dar astrologii ne avertizează că vor exista și momente de tensiune și confruntare.

În valoare netă, sumele primite anul acesta sunt mai mici
Voucherele de vacanță, impozitate cu 20%, Ce angajați vor primi mai puțini bani decât anul trecut?
Deși pe hârtie valoarea voucherelor de vacanță a crescut în 2024, anumite categorii de salariați vor benefica de o sumă mai mică decât anul trecut, din cauza impozitării cu 20%.



Vezi emisiunile Realitatea Plus