Articolele din categoria ACTUAL:

Legea antipacanele este considerată ineficientă și de către psihologi
Dependent de jocuri de noroc: ”Sunt bolnav, un nenorocit, i-am dezamăgit pe toți”. Noua lege a păcănelelor nu schimbă nimic
Dezvăluiri șocante din infernul dependenților de jocuri de jocuri de noroc. Un tânăr de 27 de ani care și-a petrecut mai mult de jumătate din viață în fața păcănelelor a povestit că a ajuns să ceară chiar el caselor de jocuri să nu-l mai primească, dar cea mai puțină atenție și suport le-a primit tocmai de la instituțiile statului responsabile.
Cel mai mare mall din România va fi construit în București. Foto: militari-shopping.ro
Cel mai mare mall din România va fi construit în București. Cine îi va lua titlul lui AFI Cotroceni, cu o suprafață de 370.000 de metri pătrați
România se pregătește să primească cel mai mare mall din țară, un proiect impresionant care va schimba peisajul comercial al țării. Cu o suprafață de 370.000 de metri pătrați, acest complex comercial uriaș va adăposti numeroase magazine, restaurante, spații de agrement și spații de divertisment, oferind o varietate impresionantă de produse și servicii.
Generalul Dumbravă are afaceri înfloritoare Exclusiv
Generalul Dumbravă, atac șocant la Anca Alexandrescu: "O nenorocită! Aia cu cine a lucrat pe toți i-a trădat"
Jurnalista Anca Alexandrescu a prezentat, marți seară, noi probe cât de disperați sunt generalii care păstoresc de ani buni Statul paralel din România. De altfel, Dumitru Dumbrava, într-una dintre înregistrările nu și-a ascuns antipatia față de realizatoarea Realitatea Plus, afirmând că “Alexandreasca este o neneorocită", care “cu cine a lucrat pe toți i-a trădat”.
Anca Alexandrescu a difuzat o serie de înregistrări șocante Exclusiv
Anca Alexandrescu, noi dezvăluiri bombă. Cum era presat omul de afaceri Cătălin Hideg să nu facă denunț la DNA despre caracatița Romprest: Dacă ajunge la Alexandresca, eu rămân pe drumuri!
Realitatea PLUS continuă lupta pentru destructurarea Statului Paralel, în spatele căruia se află personaje cheie din Servicii, și aici vorbim despre Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, doi foști generali de la vârful SRI. Jurnalista Anca Alexandrescu a prezentat noi înregistrări și probe suplimentare care dovedesc legătura dintre șefii Romprest - Bogdan Adimi și Andrei Dracea, cu generalul (r) Florian Coldea.
Cum faci diferența între brânza din lapte și cea contrafăcută, plină de margarină
Cum faci diferența între brânza din lapte și cea contrafăcută, plină de margarină
În lumea modernă, în care produsele alimentare contrafăcute sunt tot mai des întâlnite, devine esențial să știm să facem diferența între brânza autentică din lapte și cea falsificată, care este plină de margarină și alte ingrediente de calitate inferioară. Brânza este un aliment atât de popular și iubit în întreaga lume, încât nu este de mirare că producătorii mai puțin onești încearcă să profite de această cerere și să ofere alternative contrafăcute, care nu numai că pot duce la consumul unor produse de calitate slabă, dar pot pune și în pericol sănătatea consumatorilor. 
Fostul premier crede că liderii Coaliției au compromis șansele câștigării Capitalei Exclusiv
Victor Ponta, după eliminarea lui Cîrstoiu: I-au umilit pe toți cei care vor să intre în politică
Victor Ponta a vorbit în exclusivitate la Realitatea PLUS despre despărțirea anului, a Coaliției PSD-PNL, precum și despre retragerea din cursa pentru Primăria Capitalei a medicului Cătălin Cîrstoiu. Fostul premier al României a declarat că Alianța și-a făcut jocurile în spatele ușilor închise și i-a umilit inclusiv pe cei care vor să intre în politică. Ponta a făcut și ultimele calcule, legate de modul în care s-ar putea împărți voturile acum, cu Gabriela Firea și Sebastian Burduja în lupta pentru Capitală.
Retragerea lui Cîrstoiu complică situația lui Piedone
Ciolacu, mesaj public către Piedone: Cred că vom putea să închidem această discuție privind sectoare și primăria generală, spre binele Bucureștiului, nu spre binele personal
Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a transmis public lui Cristian Popescu Piedone că-l așteaptă la discuții pentru "a închide această discuție privind sectoare și primăria generală, spre binele Bucureștiului, nu spre binele personal”. Apelul vine după ce social-democrații au anunțat-o oficial pe Gabriela Firea drept candidat al partidului la Primăria generală a Capitalei.
Liderii Coaliției au încercat fără succes să-l convingă pe Cîrstoiu să se retragă singur
Stenograme-bombă din ședința maraton care a dus la retragerea lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Generală
Stenograme incendiare din ședinta maraton a Coaliției, în urma căreia PSD și PNL au decis să o ia pe drumuri separate, dar și să îl retragă din cursă pe medicul Cătălin Cîrstoiu. După mai bine de 14 ore de discuții, în care au fost propuși diferiți oameni cheie din lumea politică, s-a ajuns și la un consens: Gabriela Firea - candidat PSD și Sebastian Burduja - candidat PNL. Care au fost celelalte propuneri, cum a reacționat Cătălin Cîrstoiu la vestea că trebuie să se retragă, dar și ce alte cuțite s-au aruncat în timpul deciziilor, potrivit unui material Realitatea Plus: