Articolele din categoria ACTUAL:

Colaj Diana Șoșoacă/Lucian Heiuș Exclusiv
Diana Șoșoacă și șeful ANAF, dispută aprinsă în direct la Realitatea Plus. Senatoarea nu recunoaște executarea silită
Dispută în direct, la Realitatea Plus, între senatoarea independentă Diana Șoșoacă și șeful ANAF Lucian Heiuș, după ce acesta din urmă a confirmat, oficial, că politicianul este executat silita pentru neplata unor datorii către stat. Șoșoacă a afirmat că sumele respective provin din sancțiuni pentru încălcarea normelor de protecție anti-COVID, sancțiuni care, în urma unei decizii CCR de neconstituționalitate, n-ar mai trebui executate. În replică, șeful ANAF a afirmat că nicio sancțiune din cele vizate de executare n-a fost anulată.
Sursa foto: Poliția Română
Minorii care au dat zeci de spargeri în Capitală, nepoții unui interlop. Hoții sunt cercetați pentru furt calificat
Hoții minori care au fost duși la audieri săptămâna trecută, după ce au dat o serie de spargeri Sectorul 1 al Capitalei, sunt nepoții interlopului Viorel Motoi. Bărbatul s-a remarcat ca escroc, iar cea mai cunoscută victimă a sa a fost Oana Zăvoranu. Acesta a păcălit-o pe cunoscuta vedetă, împreună cu așa-zisele vrăjitoare Melissa și Vanessa, în celebrul dosar de înșelăciune. 
Viktor Orban la Conferința Conservatoare (Profimedia)
Cum pompează guvernul lui Viktor Orban în fundațiile UDMR
Val de reacții dure după discursul rasist și anti european al premierului Ungariei de la Băile Tușnad. Premierul maghiar este criticat atât din țară, cât și în străinătate. Doar liderii UDMR au fost singurii care i-au luat apărarea lui Orban și au spus că nu e nimic rasist în premierul din țara vecină. Se întâmplă asta în condițiile în care Viktor Orban pompează, de câțiva ani, sute de milioane de euro din fonduri guvernamentale într-o uriașă rețea de fundații și persoane fizice din Transilvania.