România primește LUNI o nouă tranșă Pfizer împotriva COVID-19 - Unde sunt distribuite aproape 1 milion de doze

România primește luni aproape 1 milion de doze de vaccin Pfizer împotriva COVID-19 - Unde vor fi distribuite Foto: Profi Media
România primește luni aproape 1 milion de doze de vaccin Pfizer împotriva COVID-19 - Unde vor fi distribuite Foto: Profi Media

România primește luni, 7 iunie, un nou lot de peste 960 de mii de doze de vaccin Pfizer. În total, țara noastră a primit aproape 10 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 dezvoltat de Pfizer/BioNTech de la începerea campaniei de vaccinare, pe 27 mai 2020. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Carmen Iohannis, apariție ȘOC! I-a amuțit pe toți, IREAL cum s-a îmbrăcat

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche! „Voi știți ce mai fac copiii voștri?!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Surse: Coaliţia s-a răzgândit şi vrea să mute iar data alegerilor prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Informații digitale în timp real pentru călătorii din Gara de Nord

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Banii urmează să ajungă în fondul de rezervă al Executivului
Ordonanță bombă. Guvernul ia 10% din banii necheltuiți de instituții pentru a acoperi găurile din buget
Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență privind o rectificare bugetară mascată. S-a decis ca toate instituțiile statului să cedeze 10 la sută din banii necheltuiți, iar fondurile să fie mutate în fondul de rezervă, de unde vor putea fi folosiți inclusiv pentru plata salariilor și pensiilor. 

Rafila susține că medicii au procedat corect eliminând orice potențială sursă de menținere a infecției
Rafila, prima reacție în cazul lui Florin Piersic: "Nu putem discuta de o infectare în cursul procedurilor medicale"
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, exclude posibilitatea ca actorul Florin Piersic să fi fost infectat în timpul procedurilor medicale. Este primul comentariu făcut de Rafila la câteva zile după ce îndrăgitul actor a ajuns la spital în stare gravă și a fost transferat de la Cluj-Napoca în București.

Florin Piersic a fost operat și se află la secția de Terapie Intensivă
Florin Piersic a fost operat și se află la secția de Terapie Intensivă - Comunicatul oficial al spitalului
Vești noi vin despre Florin Piersic, în timp ce fanii marelui actor stau cu sufletul la gură pentru a afla ce se mai întâmplă cu el.  Potrivit surselor Realitatea Plus, Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar în prezent se află la secția de ATI a Spitalului Foișor.

Datele reale nu au fost transmise ministerului Sănătății și anchetatorilor
Noi dezăluiri bombă în scandalul morților de la Spitalul Sf. Pantelimon. Numărul real al deceselor, ținut secret
Numărul real al morților de la Spitalul Sfântul Pantelimon este mai mare decât cel anunțat oficial, se arată într-o anchetă realizată de ziarul Cetățeanul. Potrivit sursei, nici Parchetul și nici conducerea Ministerului Sănătății nu au știut numărul real al morților.

Social

Un nou semn de circulație a apărut pe șoselele din Europa. Ce înseamnă și ce riști dacă nu îl respecți
Un nou semn de circulație a apărut pe șoselele din Europa. Ce înseamnă și ce riști dacă nu îl respecți
În Europa, semnele de circulație sunt în mod constant în curs de actualizare și adaptare la noi condiții de trafic și legislație. Acesta este un aspect natural al evoluției rețelei de drumuri și a cerințelor de siguranță și fluidizare a traficului. 

Polițiștii au primit dezlegare la tatuaje
Polițiștii au primit dezlegare la tatuaje. Zonele corpului unde au voie cu desene pe piele, conform modificărilor la Statutul Polițistului
În ultimii ani, trendul de scădere a numărului de tineri care aleg să urmeze cursurile școlilor de poliție a determinat Ministerul Afacerilor Interne să recurgă la măsuri radicale pentru a menține nivelul de personal. În urma acestui fenomen, MAI a decis să reducă standardele de admitere, în speranța că astfel vor fi atrași mai mulți candidați. Printre măsuri, se numără și modificarea Statutului Polițistului, care permite acum agenților să aibă tatuaje pe toate zonele corpului, cu anumite excepții.

Ministrul Muncii şi omologul spaniol au discutat despre acordarea dublei cetăţenii pentru românii din Spania. Foto: Facebook
Vești extraordinare pentru românii din Spania: Acordarea dublei cetățenii, discutată de către miniștrii celor două țări
Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a discutat joi, la Madrid, cu vicepremierul şi ministrul Muncii şi Economiei Sociale din Spania, Yolanda Diaz Perez, despre cooperarea în domeniul ocupării şi Inspecţiei Muncii, dar şi despre acordarea dublei cetăţenii pentru românii din Spania.

Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre riscurile operației lui Florin Piersic Exclusiv
Ce se întâmplă în aceste momente cu Florin Piersic. Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre riscurile operației și șansele de a trece cu bine peste această cumpănă
Maestrul Florin Piersic a iesit in urma cu scurt timp din operatie. Medicii de la Spitalul Foișor din Capitală i-au înlocuit proteza de la genunchi pentru a scăpa de infecție. Starea lui de sanatate este insa in continuare una gravă. Într-o intervenție la Realitatea Plus, doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonator UPU, Spitalul Clinic de Urgență Iași, a vorbit despre șansele actoirului de a se recupera după această operație.

Sănătate

Cât de des ar trebui schimbat prosopul de baie
Cât de des ar trebui schimbat prosopul de baie
După fiecare duș, oamenii au obiceiul de a arunca prosopul de baie pe un cârlig pentru a se usca. Va atârna acolo până la următoarea utilizare, cu excepția cazului în care este timpul să fie spălat. Totuși, cât de frecvent ar trebui, de fapt, înlocuit prosopul de baie?

Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: marele actor va fi operat de urgență, la spitalul Foișor
Florin Piersic va fi operat de urgență, la Spitalul Foișor: proteza va fi scoasă. Anunț de ultimă oră al medicilor: procedura
Potrivit surselor Realitatea PLUS, actorul Florin Piersic s-ar fi infectat cu un stafilococ. După investigațiile de la Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș", acesta a fost transferat la Spitalul Clinic de Ortopedie Foișor, acolo unde îi va fi scoasă proteza.

De unde a contractat Florin Piersic septicemia. Actorul ar urma să fie mutat la un alt spital din Capitală
De unde a contractat Florin Piersic septicemia. Actorul ar urma să fie mutat la un alt spital din Capitală
Surse din presă dezvăluie că legendarul actor Florin Piersic a fost internat la spital cu septicemie, o afecțiune gravă provocată, potrivit acelorași surse, de o branulă montată acasă. Se pare că actorul ar fi rămas cu branula timp de o săptămână pentru a face niște perfuzii, deși este recomandat ca astfel de dispozitive medicale să fie scoase după maxim trei zile.

Anunț important pentru posesorii de carduri de sănătate din România: Sistemul se transformă radical
Anunț important pentru posesorii de carduri de sănătate din România: sistemul se transformă radical
Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a dezvăluit o schimbare majoră pentru sistemul cardului național de sănătate, care va aduce beneficii semnificative pentru utilizatori. Această modificare esențială vine odată cu introducerea cardului în format electronic, ușor accesibil direct de pe telefonul mobil, asemănător cu un card bancar.

Ultimele stiri

Război în Ucraina
Război în Ucraina, ziua 806: Soarta conflictului, în continuare incertă. Oficial: Dacă Rusia nu pierde, Europa va trebui să se pregătească pentru mai multe războaie - LIVE TEXT
Ucraina a ajuns astăzi în ziua cu numărul 806 de război. Ministrul de externe din Kosovo a declarat că țara sa este convinsă că Rusia trebuie să piardă războiul din Ucraina, pentru ca acest conflict să nu se extindă și mai mult în Europa.

În ianuarie, fermierii au protestat pentru a atrage atenția asupra pierderilor pe care le au
Începe acordarea subvenţiei de 100 de euro pentru agricultură și zootehnie
Plata subvenţiei pentru sectoarele agricole și zootehnice afectate de conflictul din Ucraina t va demara în jurul datei de 15 mai, a anunţat, joi, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

Părintele Calistrat Chifan a vorbit despre căsătoria după 30 de ani
Părintele Calistrat Chifan, despre căsătoria după 30 de ani. „Nu o să mai ai atracția trupească sau sufletească”
Într-un interviu recent, părintele Calistrat Chifan  de la Mănăstirea Vlădiceni a lansat un avertisment aspru pentru tinerii care așteaptă să împlinească 30 de ani pentru a se căsători. Conform lui, această strategie este în mod cert o greșeală gravă, care poate avea consecințe dureroase și ireparabile asupra relației lor.

Când poți mânca dulciuri fără să te îngrași
Când poți mânca dulciuri fără să te îngrași. Trucul care te va ajuta să te delectezi cu bunătăți fără să adaugi kilograme în plus
Pofta de dulciuri este un sentiment universal, care ne face să ne întrebăm mereu: "Cum pot să mă delectez cu acele delicioase prăjituri fără să mă îngraș?" De fapt, mulți dintre noi simțim că pofta de dulciuri este o lovitură pentru dietă, dar este adevărat că nu trebuie să fim nevoiți să renunțăm la bunătățile pe care le îndrăgim. Există însă un truc, un secret care ne permite să ne delectăm cu bunătăți fără să adaugăm kilograme în plus.


Notice: Undefined index: active-polls in /var/www/virtualhost/dev-realitatea.net/components/poll/Poll.php on line 22


Vezi emisiunile Realitatea Plus