Articolele autorului Ioana Stanescu:

Grafenul, folosit de anti-vacciniști pentru a blama vaccinul împotriva COVID-19
Ce este grafenul, „materialul-minune”, considerat nociv de anti-vacciniștii COVID-19
Grafenul, cel mai bun conductor de electricitate și căldură, a devenit, în ultima perioadă, subiectul multor teorii ale conspiraţiei în contextul pandemiei sau a tehnologiei 5G. Potrivit conspiraționiștilor și a antivcciniștilor, guverne şi anumite personalităţi ar încerca "să îi controleze" de la distanţă pe oameni cu ajutorul unor materiale injectate prin intermediul vaccinurilor anti-COVID-19 sau să monitorizeze deplasările lor prin sistemul GPS.
Testare COVID-19 la elevi
Testarea periodică anti-COVID-19 a elevilor din România, SISTATĂ până la aprobarea testelor din salivă
Deși autoritățile au anunțat că în școli se va face testare COVID-19 periodică după decuplarea funcționării unităților școlare de rata de infectare, aceasta NU apare în Ordinul comun publicat vineri seară de ministerele Educației și Sănătății. Potrivit Hotărârii CNSU din 30 septembrie, a fost anulat pragul de 6 la mie la care școlile treceau, automat, în regim online. Ministerul Educației a cerut Agenției Naționale a Medicamentului aprobarea utilizării testelor non-invazive pe bază de salivă, cu rol de screening. Cum sunt testați elevii care prezintă simptome la școală.
Cum află părinții CÂTE infectări COVID-19 sunt în școli - Ce le-a cerut Sorin Cîmpeanu inspectoratelor
Cum află părinții CÂTE cazuri COVID-19 sunt în școli - Sorin Cîmpeanu a cerut inspectoratelor să publice ZILNIC lista claselor online
Inspectoratele școlare sunt obligate să transmită în fiecare zi situația în urma infectărilor COVID-19 după ce funcționarea școlilor nu mai depinde de rata de incidență. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a cerut ca toate inspectoratele din țară să publice, ZILNIC, câte clase de copii se află în regim online după apariția cazurilor confirmate de COVID-19.
Mărturii SFÂȘIETOARE ale rudelor celor MORȚI în tragedia de la Constanța Foto:INQUAM/Costin Dincă Exclusiv
Rudele celor MORȚI în tragedia de la Constanța, mărturii SFÂȘIETOARE: Am aflat că a luat foc! A ars de vie! - ACUZAȚII pentru Iohannis și Cîțu
Mărturii cutremurătoare ale rudelor celor care și-au găsit sfârșitul în cumplita tragedie de la Constanța. Cu ochii în lacrimi și sfâșiate de durere, mai multe persoane au cerut socoteală în această seară președintelui Iohannis și premierului Florin Cîțu. Pentru moartea cumplită a rudelor lor, în fața Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța.
Incendiu Constanța Foto:INQUAM/Costin Dincă
Șeful ANMCS demontează motivul demiterii sale: Florin Cîțu a SUSPENDAT evaluările din spitale. Avea nevoie de un țap ispășitor
Medicul Vlad-Teodor Berbecar i-a transmis un mesaj premierului Florin Cîțu după ce a fost demis din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate. După ce a anunțat că a aflat de demiterea sa de la televizor, fostul șef de la ANMCS îi reamintește lui Cîțu că evaluările în timpul stării de alertă sunt suspendate și îl acuză pe premier că avea nevoie de fapt de „un nou țap ispășitor” și eram „propus de USR-PLUS”.