Protest în Dâmbovița. La Dragodana, primarul și cetațenii au ieșit în stradă ca să ceară…apă

protest apa dambovita
protest apa dambovita

A fost protest la Dragodana, în județul Dâmbovița. Primarul și o parte dintre cetățenii comunei au iesit în stradă ca să ceara apă. „Nu se mai poate așa, Vă implor faceți ceva”, este mesajul disperat al primarului adresat Companiei de Apă Târgoviste Dâmbovița, societate ce asigură livrarea de apă potabilă în comună. Reprezentanții Companiei au anunțat că apa potabilă se livrează după program în localitate, dar și în alte zone din Dâmbovița din cauza secetei pedologice, informează realitateadedambovita.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ce trebuie să facă şoferii când ajung pe autostradă. Puţini ţin cont de acest gest, dar este foarte important

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

O jurnalistă susține că a fost violată de un fost coleg. El spune că „noi am avut o relație”

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Părinții și copiii sunt așteptați la 1uniFEST, cel mai mare festival de joacă de Ziua Copilului

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Ministerul Energiei: Construcţia unei hidrocentrale cu acumulare prin pompaj la Porţile de Fier III ar putea avea un impact semnificativ asupra mediului şi navigabilităţii

Actual

Cardul de sănătate, folosit de Coldea pentru a crea un adevărat sistem național de supraveghere
Cardul de sănătate, instrumentul Statului Paralel. Cum s-a gândit Coldea să-l folosească pentru a crea un sistem național de supraveghere. Acuzații bombă
Acuzații bombă sunt scoase la lumină în cazul Coldea. Fostul șef al serviciilor române a pus presiuni ca să aibă acces la datele personale ale populației.

Elena Udrea, acuzații dure la adresa omului lui Coldea. Șeful penitenciarelor nu o lasă să-și vadă fetița Exclusiv
Elena Udrea, acuzații dure la adresa omului lui Coldea. Șeful penitenciarelor nu o lasă să-și vadă fetița
Soțul Elenei Udrea, Alexandru Alexandrov, a făcut dezvăluiri explozive ldespre dosarele măsluite în cazul partenerei sale. În exclusivitate pentru Realitatea PLUS, Alexandrov a relatat cum a acționat statul paralel pentru arestarea fostului ministru al Turismului. Totodată, Elena Udrea a transmis din închisoare un mesaj tranșant către Florian Coldea, cel pe care l-a numit „stăpânul cătușelor”. 

Mama multiplei campioane olimpice Gina Gogean a murit într-u accident înfiorător, la Galați
Mama multiplei campioane olimpice Gina Gogean a murit într-un accident înfiorător, la Galați. Sora sportivei, în stare gravă
Mama campioanei Gina Gogean a murit, iar sora este în stare gravă, în urma unui accident de circulație care s-a produs în Galați.

Guvernul taie sporurile nemeritate. Cine riscă să piardă bani
Guvernul taie sporurile nemeritate. Cine riscă să piardă bani
Guvernul vrea să taie sporurile nemeritate! Cu alte cuvinte, anumite categorii de funcționari ar putea pierde până la 50% din salarii. 

Social

Firmele detinute de generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă au avut profit mare
Câți bani au făcut generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă prin firmele de consultanță pe care le dețin
Avem noi date despre banii pe care i-au făcut generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă prin firmele de consultanță pe care le dețin! 

Denunțătorul lui Coldea s-a trezit cu banii blocați în bănci
Denunțătorul lui Coldea s-a trezit cu conturile blocate în bănci: Sunt o persoană cu risc reputațional pentru că am apărut în mass media
Omul de afaceri care a denunțat la DNA caracatița lui Florian Coldea face noi dezvăluiri la Realitatea Plus. Cătălin Hideg a susținut în direct la Culisele Statului Paralel că toate băncile din țară i-au blocat conturile pentru că în presă apar articole negative la adresa sa. 

Cutremure de 3,5 grade, luni dimineața, în România
Cutremure mari în lanț, luni dimineața, în România. INFP anunță activitate seismică intensă: magnitudini importante
Două cutremure de 3,5 grade s-au produs, luni dimineața, în România. 

Medicamente neconforme
Comisia Europeană a solicitat suspendarea autorizaţiei pentru o serie de medicamente generice neconforme. 45 sunt autorizate în România
În acord cu statele membre ale Uniunii Europene (UE) şi în urma unui aviz al Agenţiei Europene a Medicamentului (EMA), Comisia Europeană a solicitat, vineri, statelor membre să suspende autorizaţia de comercializare pentru o listă de medicamente generice testate de compania indiană Synapse Labs, din cauza dovezilor insuficiente cu privire la fiabilitatea datelor de testare.

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

Florian Coldea NU și-a depus nici acum cauțiunea de 500.000 de lei / Foto: Inquam Photos
Florian Coldea a ajuns din nou în fața polițiștilor. Generalul a refuzat să răspundă întrebărilor presei, dar are încredere în Justiție
Generalul Florian Coldea a ajuns pentru a doua oară la secția de Poliție, pentru a semna controlul judiciar, măsura preventivă impusă pentru 60 de zile. La ieșirea, generalul a refuzat să răspundă întrebărilor punctuale legate de acuzațiile ce i se aduc, afirmând că ancheta este în derulare și instituțiile statului trebuie să-și spună opinia. Coldea nu și-a depus cauțiunea de 500.000 de lei pe care trebuie să o plătească după ce a fost plasat sub control judiciar.

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 824. Zelenski se întâlnește la Madrid cu premierul Pedro Sanchez și cu regele Felipe - LIVE TEXT
Biroul de Investigații al Ucrainei a deschis o anchetă asupra Brigăzii 125 și a unităților subordonate acesteia pentru lipsa de pregătire și organizarea necorespunzătoare a apărării în regiunea Harkov. Ucraina se află în ziua 824 a războiului. 

Cozmin Gușă
Gușă: Jurnaliștii Clubului de Presă au meritul cvasi-exclusiv pentru distrugerea rețelei generalilor-interlopi. Repetenți sunt toți politicienii români
Într-un an deosebit de important pentru România, pare că justiția s-a reactivat și reintră într-un ritm normal și necesar de lucru. Deși nimeni nu se aștepta ca „generalul negru” Florian Coldea sau Dumitru Dumbravă să fie luați în colimator de către DNA, iată că asistăm astăzi la punerea lor sub acuzare și la deconspirarea rețelei Statului Paralel, un editorial semnat Cozmin Gușă.

Schema prin care magazinele obligă clienții să cumpere produse care expiră repede
Schema prin care magazinele obligă clienții să cumpere produse care expiră repede
Clienții sunt forțați să cumpere produse care expiră mai repede. Este noua schemă pusă în practică de multe lanțuri de supermarketuri, denumită și schema Ț.



Vezi emisiunile Realitatea Plus