NELU TĂTARU: Marți apare ordinul pentru ca pacienții asimptomatici să poată fi externați în termen de 10 zile

Ministrul Sănătății anunță că va da marți ordin pentru ca pacienții asimptomatici să poată fi externați în termen de 10 zile
Ministrul Sănătății anunță că va da marți ordin pentru ca pacienții asimptomatici să poată fi externați în termen de 10 zile

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat, luni seară, în exclusivitate la emisiunea “Legile Puterii” de la Realitatea Plus, că marți va semna un ordin de ministru prin care pacienții asimptomatici să poată fi externați din spitale în termen de 10 zile.
 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Gina Pistol va prezenta Materchef la PRO TV. Chiar ea a confirmat TOTUL

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Elena Lasconi a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al USR

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Restricţii de trafic în zona Gării Băneasa – Fântâna Mioriţa. Încep lucrările la stația de metrou Gara Băneasa

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Comisia Europeană: România nu îndeplineşte condiţiile pentru adoptarea monedei euro

Actual

Cod roșu de caniculă în România. Sunt anunțate peste 44 de grade
Cod roșu de caniculă în România. Sunt anunțate peste 44 de grade
Meteorologii au emis avertismente serioase pentru România, prognozând temperaturi extrem de ridicate în următoarele zile. Potrivit specialiștilor de la AccuWeather, Bucureștiul și alte regiuni vor resimți o caniculă deosebit de severă, cu temperaturi care vor atinge și depăși pragul de 40 de grade Celsius.

Ciolacu, atacat de toți liderii cu care a negociat la guvern
Ciolacu, atacat de toți liderii cu care a negociat la guvern. „Totul este o mascaradă”
Consultările organizate de premier cu partidele politice pentru a stabili data prezidențialelor au eșuat. Toți liderii l-au atacat pe liderul Marcel Ciolacu pentru că insistă pentru organizarea scrutinului în septembrie.

Revoluție în Franța: Extrema dreaptă a câștigat detașat alegerile. Foto: Profimedia
Revoluție în Franța: Extrema dreaptă a câștigat detașat alegerile. Întreaga viață politică se va schimba din temelii
Partidul Adunarea Națională (Rassemblement national, RN), condus de Marine Le Pen și reprezentat în primul tur al alegerilor legislative istorice din Franța de către tânărul Jordan Bardella, a obținut o victorie zdrobitoare în scrutinul din acest weekend. Dacă rezultatele se vor menține în turul doi, acest fapt ar însemna pentru prima dată ca puterea să fie preluată de extrema dreaptă în Franța de la cel de-Al Doilea Război Mondial.

Mașină a pompierilor, avariată în urma unui accident grav pe pe DJ 244A
Mașină a pompierilor, avariată în urma unui accident grav pe pe DJ 244A. Autospeciala se deplasa în misiune
O autospecială a pompierilor care se deplasa în misiune a fost implicată într-un grav accident rutier, produs pe DJ 244A,  în apropiere de localitatea Gara Roșiești, comuna Roșiești. Deși autospeciala folosea semnalele acustice și luminoase pentru a semnaliza urgența intervenției, unii participanți la trafic nu au considerat necesară sporirea atenției și acordarea priorității, drept pentru care incidentul s-a soldat cu mai mulți răniți și pagube materiale.

Politică

Senatoarea Nicoleta Pauliuc: România a arătat că are ofiţeri de informaţii talentaţi şi cu înaltă calificare
Senatoarea Nicoleta Pauliuc: România a arătat că are ofiţeri de informaţii talentaţi şi cu înaltă calificare
Senatoarea PNL, Nicoleta Pauliuc, preşedinta Comisiei pentru Apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, a ținut un discurs la împlinirea a 25 de ani de activitate a Direcţiei generale de informaţii a apărării. 

Foto/Arhivă/Inquam
Gușă: Ciolacu n-a putut forța prezidențialele și își maschează înfrângerea prin consultări false cu partidele politice. ”Un premier în slujba lui Iohannis”, așezat acolo de către Hrebenciuc, strategul-expirat!
Acum o săptămână, prieteni goldiști, știți cu toții, pentru că v-am spus chiar de la acest microfon, presa a relatat din plin despre marșul triumfal al lui Ciolacu spre prezidențialele din 15 septembrie anul curent, iar sondajele îl deserveau pe liderul PSD, prezentându-l ca fiind nici mai mult, nici mai puțin decât viitorul președinte, în urma unei finale pe care o va câștiga în fața lui George Simion. 

Nicolae Ciucă: „În unanimitate, susținem desfășurarea alegerilor prezidențiale la termen!”
Nicolae Ciucă: „În unanimitate, susținem desfășurarea alegerilor prezidențiale la termen!”
Nicolae Ciucă a făcut declarați, luni, după ședința Biroului Politic al partidului. Acesta a declarat că PNL susține, în unanimitate, desfășurarea alegerilor prezidențiale la termen, în luna noiembrie.

BOMBA momentului: Ce îi propune Elena Lasconi lui Nicolae Ciucă
BOMBA momentului: Ce îi propune Elena Lasconi lui Nicolae Ciucă
Bomba momentului înainte de alegerile prezidențiale. Șefa reziștilor îi propune lui Nicolae Ciucă să o susțină pentru scaunul de la Cotroceni.

Ultimele stiri

Război în Ucraina, ziua 859 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 859. Un grup subversiv ce intenţiona să preia controlul asupra clădirii Parlamentului din Kiev, desființat de Serviciul de securitate - LIVE TEXT
După mai bine de 28 de luni de la declanșarea invaziei în Ucraina, Rusia continuă să lanseze atacuri regulate asupra orașelor ucrainene, precum și asupra infrastructurii energetice. Ucraina se află în ziua 859 a războiului.

Pescobar a făcut anunțul! Le dă bani elevilor care iau BAC-ul cu 10
Pescobar a făcut anunțul! Le dă bani elevilor care iau BAC-ul cu 10
Paul Nicolau, cunoscut și sub numele de Pescobar, își pune averea la dispoziție pentru a sprijini excelența academică. Omul de afaceri a anunțat că va oferi bani gratuit tuturor elevilor care obțin nota 10 la examenul de Bacalaureat. Afaceristul este de părere că școala este cel mai sigur drum spre succes și dorește să încurajeze tinerii să își dedice timpul învățării.

Alertă în plin sezon estival! Un virus contagios din apă a afectat sute de turiști
Alertă în plin sezon estival! Un virus contagios din apă a afectat sute de turiști
Un virus extrem de contagios a declanșat o situație de urgență în Torri del Benaco, o destinație turistică populară situată pe malul Lacului Garda, în nordul Italiei. Peste 300 de persoane au fost spitalizate din cauza infectării cu norovirus, un agent patogen care provoacă simptome digestive severe, cum ar fi vărsăturile și diareea. Deși aceste simptome trec de obicei în două zile, unele cazuri au necesitat tratament medical în spital.

Ce cotă are România la casele de pariuri, înainte de meciul crucial cu Olanda. Foto: Profimedia
Ce cotă are România la casele de pariuri, înainte de meciul crucial cu Olanda
România se va confrunta cu echipa națională a Țărilor de Jos pe data de 2 iulie la Munchen, în optimile de finală ale EURO 2024. Pentru echipa noastră, acest meci este o oportunitate istorică: până acum, doar o singură dată am reușit să ajungem în sferturile de finală ale unui campionat european de fotbal.



Vezi emisiunile Realitatea Plus