Marcel Vela, ANUNȚ despre traficul la frontiera cu Ungaria

marcela vela
marcela vela

Marcel Vela a anunțat când intră în vigoare noile reglementări de la traficul de la frontiera cu Ungaria, scrie realitateadearad.net. Ministrul Afacerilor interne a vizitat, vineri, Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 1, cu câteva zile înainte de relaxările ce intră în vigoare din 1 iunie.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Cine e Roxana, soția lui Radu Mazăre. A lăsat-o ÎNSĂRCINATĂ când era ÎN ÎNCHISOARE

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Schimbare majoră la ANAF. Anunţul ministrului Marcel Boloș

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Medicii de la Spitalul Foișor au efectuat cu succes o intervenție chirurgicală spinală de mare complexitate

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Control medical gratuit pentru persoanele defavorizate aflate în evidenţa DGASPC Sector 2

Actual

Tentaculele lui Coldea la Beijing: afacere pe cuprul României. Cine este chinezul Ioan Alexandru, expulzat din România
Tentaculele lui Coldea la Beijing: afacere pe cuprul României. Cine este chinezul Ioan Alexandru, expulzat din România
Yan Wang, omul de afaceri chinez, cel care le-ar fi făcut cunoștință lui Coldea și lui Cătălin Hideg, potrivit unor surse, a apărut în atenția presei din România încă din anul 2013, atunci când SRI i-a retras cetățenia deoarece era considerat un pericol pentru siguranța națională. 

Marcel Ciolacu, despre gașca lui Coldea: „Eu nu știu cum pot dormi noaptea câte vieți au distrus”
Marcel Ciolacu, despre gașca lui Coldea: „Eu nu știu cum pot dormi noaptea câte vieți au distrus”
În platou la Realitatea PLUS, premierul României - Marcel Ciolacu a exprimat critici vehemente la adresa celor din gașca lui Coldea implicați în abuzuri judiciare și corupție. Întrebat despre implicarea unor persoane precum Florian Coldea și Dumitru Dumbravă în fabricarea de dosare la comandă, Ciolacu a avut un răspuns ferm: „Eu nu știu cum pot dormi noaptea, câte vieți au distrus”.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin
Primele declarații ale lui Radu Mazăre la ieșirea din penitenciar: „Nu mă mai interesează sub nicio formă viaţa publică”
Radu Mazăre a declarat luni, după ce a ieşit din Penitenciarul Jilava, că nu îl mai interesează viaţa publică "sub nicio formă", susţine că nu a fost speriat în închisoare, dar pentru el a fost "suficient".

Sisteme de ultimă generație folosite la găsirea micuței. Foto/Salvamont
Fetiță de doi ani jumate, dispărută din fața casei. Desfășurare impresionantă de forțe pentru căutarea ei
Echipajele de salvamontiști din Gorj și Vâlcea participă la operațiunile de căutare a unei fetițe de doar doi ani și jumătate, care a dispărut din fața casei.

Politică

Mașina, făcută zob de un bolovan căzut de pe munte. Foto/ISU
Politician liberal, la un pas de moarte! A scăpat ca prin minune, după ce un bolovan de pe munte i-a făcut mașina zob FOTO
Accident grav, în Gurahonț, Arad, acolo unde un consilier județean liberal a fost prins sub fiarele contorsionate ale mașinii de un bolovan căzut de pe versanți. 

Kelemen Hunor este un obișnuit al culoarelor puterii. Foto/Inquam/George Călin
Alegeri 2024. Kelemen Hunor, prezidențiabil? Ce spun liderii UDMR
Deși a păstrat liniștea, cel puțin până acum, Kelemen Hunor pare să fie alegerea celor de la UDMR pentru alegerile prezidențiale din toamnă.

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc: Esența pachetului de legi inițiate în sprijinul bolnavilor de cancer vine din speranța în vindecare
Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc: Esența pachetului de legi inițiate în sprijinul bolnavilor de cancer vine din speranța în vindecare
Bolnavii de cancer din România continuă să aibă nevoie de sprijin semnificativ, iar senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, ea însăși o supraviețuitoare a acestei boli, a adus acest mesaj în plenul Senatului. Într-un discurs emoționant, Pauliuc a subliniat importanța pachetului de legi pe care l-a inițiat, subliniind că esența acestor măsuri legislative vine din speranța în vindecare și din dorința de a oferi pacienților cu cancer șansa la o viață mai bună.

TU DECIZI. Dosar de candidat. Lucian Judele, avere controversată: câștigă doar 116 lei pe an
TU DECIZI. Dosar de candidat. Lucian Judele, avere controversată: câștigă doar 116 lei pe an
Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Lucian Judele, candidatul USR pentru funcția de primar al sectorului 3. Din poziția de viceprimar, a intrat în atenția publică după ce a fost săltat de poliție din toaleta unei școli din sector, dar și după ce s-a trezit cu telefonul aruncat pe geam în timpul unei ședințe de consiliu local. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 

Social

Încă o zi liberă în calendar. Foto/Inquam
Încă o zi liberă în calendar. Ce categorii se vor bucura de liber la mijlocul săptămânii
La vacanțele oficiale se mai adaugă încă o zi liberă pentru profesori și elevi. Miercuri, 5 iunie, este celebrată Ziua Învățătorului, așa că, toate cadrele didactice, evident și elevii, vor sta acasă. 

Scene de coșmar pentru doi frați. Au încercat să-și salveze mama de furia tatălui, iar băiatul s-a aruncat în ținta cuțitului
Scene de coșmar pentru doi frați. Au încercat să-și salveze mama de furia tatălui, iar băiatul s-a aruncat în ținta cuțitului
Un incident grav a avut loc recent în Suceava, unde doi copii au intervenit eroic pentru a-și salva mama amenințată cu un cuțit de tatăl lor. În vârstă de 11 ani, băiatul a încercat să-l oprească pe tatăl furios, însă a fost și el atacat. Într-un gest disperat, fata de 15 ani a apelat numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor.

5 pași de întreținere a mașinii de spălat vase
5 pași de întreținere a mașinii de spălat vase (P)
Atunci când vine vorba de îngrijirea casei, este foarte important să luăm în calcul și electrocasnicele pe care le avem. De la curățarea filtrului de la aspirator până la îngrijirea uscătorului de rufe, aveți o mulțime de activități de care trebuie să țineți cont.

Panică la o gură de metrou din București. Un pasager a fost prins pe șine
Panică la o gură de metrou din București. Un pasager a fost prins pe șine
Un incident terifiant a avut loc în București, unde o persoană a fost prinsă sub metrou în stația Eroilor. Zona a fost rapid împânzită de echipe de medici și pompieri, care au intervenit de urgență pentru a salva viața victimei.

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 824. Forțele ruse au atacat Ucraina cu 3.200 de bombe aeriene ghidate în această lună - LIVE TEXT
Biroul de Investigații al Ucrainei a deschis o anchetă asupra Brigăzii 125 și a unităților subordonate acesteia pentru lipsa de pregătire și organizarea necorespunzătoare a apărării în regiunea Harkov. Ucraina se află în ziua 824 a războiului. 

Cum să plătești rate cât mai reduse la creditul ipotecar. Foto/Profimedia
Cum să plătești cât mai puțin la bancă pentru un credit ipotecar. De ce anume trebuie să ții cont
La mai multe bănci se găsesc credite ipotecare sau credite verzi cu dobânzi fixe inițiale mai mici decât IRCC. 

Zodii care se despart în ziua de 28 mai 2024. Nativii care pun capăt unei povești de iubire
Zodii care se despart în ziua de 28 mai 2024. Nativii care pun capăt unei povești de iubire
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii care se despart în ziua de 28 mai 2024. Acești nativi sunt pe punctul să încheie o frumoasă poveste de iubire. Pentru ei dragoste a ajuns la final. Se pare că viața le rezervă surprize noi zodiilor care sunt pregătite pentru un nou început.

Unde rezistă cel mai bine trandafirii în vază. Foto/Profimedia
Unde trebuie să ții vaza cu trandafiri. Locul ideal din casă unde aceștia rezistă cel mai mult în vază
Pentru a menține trandafirii proaspeți cât mai mult timp într-o vază, este important să alegi locul potrivit în casă.



Vezi emisiunile Realitatea Plus