Incendiu într-un bloc din Fetești. O femeie de 81 de ani a decedat

Incendiu într-un bloc din Fetești. O femeie de 81 de ani a decedat
Incendiu într-un bloc din Fetești. O femeie de 81 de ani a decedat

Un incendiu a izbucnit, în această dimineață, într-un apartament aflat la ultimul etaj al unui bloc din Fetești. Șase persoane s-au autoevacuat, însă o femeie în vârstă de 81 de ani a murit, relatează realitateadeialomita.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Lovitură SUPREMĂ pentru judecătoarea lui Vlad Pascu! Ancuța Popoviciu e la pământ

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Adriana Iliescu își obligă fiica să țină post în Săptămâna Mare! „Paştele nu înseamnă cadouri de la iepuraş!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România: ”Emitem taloanele!”

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Șoferul de 23 de ani consumase alcool înainte de a se urca la volan. Foto/ISU
Tragedie în sportul românesc. Un fotbalist de doar 21 de ani, ucis de un șofer băut FOTO+VIDEO
Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc, iar alți trei oameni au fost grav răniți, după un accident între o motocicletă și o mașină. Tragedia a fost provocată de un șofer de 23 de ani care era băut și a pierdut controlul volanului într-o curbă în apropiere de Deva. 

Cum va fi vremea în Noaptea de Înviere. Foto/Profimedia
Cum va fi vremea de Paște? Prognoza meteo pentru Noaptea de Înviere
În anumite regiuni ale țării, mai ales în prima zi a sărbătorilor pascale, vor fi șanse mari de ploaie. Totuși, în noaptea de Înviere scăpăm, parțial, de ploi. Vor fi posibile averse slabe doar în sud-vest. În prima zi de Paște se întorc ploile la munte și în jumătatea de vest. Tot în vest, vremea va fi caldă aproape că într-o zi de vara. Maximele vor ajunge la 25 de grade.

Când ajunge în România Lumina Sfântă de la Ierusalim. Foto/Arhivă
Noaptea de Înviere. Când va ajunge Lumina Sfântă de la Ierusalim în România
Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, în seara zilei de sâmbătă, 4 mai, de părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie şi va fi oferită delegaților eparhiilor Patriarhiei Române prezenţi la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”.

tânăra recalcitrantă a coborât de la volan și a mers și a lovit cu piciorul mașina turistului. Captură video
Scandal în trafic, la malul mării. O constănțeancă a agresat un turist din Cluj VIDEO
Un turist din Cluj a fost agresat de o femeie într-o parcare din Constanța. Scandalul ar fi pornit, după ce bărbatul a tăiat calea femeii și a urmat o șicanare în trafic. 

Social

Șeful Romarm, cazare la cel mai scump hotel din Las Vegas
Șeful Romarm, cazare de lux la cel mai scump hotel din Las Vegas. Cât au plătit contribuabilii pentru răsfățul directorului companiei de armament
Excursie de lux pe bani publici. Șeful Romarm ar fi fost cazat într-un hotel renumit din Las Vegas, acolo unde a fost la un târg de armament, deși compania nu a avut stand de prezentare. Potrivit jurnaliștilor, chiar directorul Emanuel Ioana ar fi cerut să fie cazat la cel mai scump hotel de lux din paradisul jocurilor de noroc: Fontainebleau.

Ce se întâmplă dacă parchezi pe locul altcuiva
Ce se întâmplă dacă parchezi pe locul altcuiva. Prevederile legii cu privire la atribuțiile polițiștilor locali în această situație
Parcarea pe locul altcuiva este o problemă cu care mulți șoferi se pot confrunta, fie din cauza lipsei de locuri disponibile, din grabă, sau din neglijență. Ce se întâmplă dacă parchezi pe locul altcuiva poate fi mai mult decât un simplu deranj pentru proprietarul locului respectiv, intrând în sfera prevederilor legale și a atribuțiilor polițiștilor locali. 

Polițiștii au tras focuri de armă ca să captureze un infractor. Foto: Profimedia
Scene ca-n filme pentru prinderea unui condamnat. Polițiștii au tras focuri de armă ca să captureze infractorul disperat să scape de închisoare
Într-o scenă desprinsă parcă dintr-un film de acțiune, polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de armă pentru a prinde un condamnat disperat să scape de arest. Situația a devenit tensionată în momentul în care oamenii legii au sosit la locuința infractorului pentru a-l duce la închisoare, iar acesta a încercat să fugă sărind gardul, într-un act disperat de a scăpa de ispășirea pedepsei.

Prețul astronomic plătit de români pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai
Prețul astronomic plătit de turiștii de fițe pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Alții trăiesc o săptămână cu banii aceștia
Distracția de pe litoral în minivacanța de 1 Mai poate fi uneori umbrită de prețurile exorbitante practicate de unii comercianți, în special în locuri precum Mamaia. Deși mulți turiști se așteaptă la un sejur plăcut și relaxant la malul mării, unii se trezesc cu surprize neplăcute atunci când descoperă prețurile astronomice cerute pentru anumite produse, cum ar fi o simplă ciorbă. 

Ultimele stiri

Adevărul din spatele melodiei „Made in Romania”, care a cucerit toată planeta. Foto: Captură YouTube
Adevărul din spatele melodiei „Made in Romania”, care a cucerit toată planeta. De unde este inspirată piesa, de fapt
Melodia „Made in Romania” a devenit un adevărat fenomen muzical, cucerind inimile ascultătorilor din întreaga lume. Deși fanii melodiei o asociază cu Ionuț Cercel, Smiley a dezvăluit adevărata istorie și inspirația din spatele melodiei.

Crin Antonescu se pregătește să iasă la pensie, deși nu a mai lucrat de 8 ani! Câți bani va încasa
Crin Antonescu se pregătește să iasă la pensie, deși nu a mai lucrat de 8 ani! Câți bani va încasa
Crin Antonescu se pregătește să iasă la pensie, deși nu a mai lucrat de opt ani de zile. Acesta a trăit până acum fără salariu, dar ar putea în curând să încaseze o pensie specială de 12 mii de lei. Echipa Realitatea PLUS l-a contactat pe fostul șef PNL, însă până la această oră nu am primit un răspuns. 

Administraţia Spitalelor Bucureşti: 22.000 de copii şi adolescenţi din România suferă de afecţiuni psihice
Administraţia Spitalelor Bucureşti: 22.000 de copii şi adolescenţi din România suferă de afecţiuni psihice
Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti anunţă, vineri seară, că peste 22.000 de copii şi adolescenţi din România suferă de afecţiuni psihice, iar infrastructura actuală nu mai satisface cerinţele actuale. De aceea, instituţia a semnat un protocol pentru realizarea unei noi clădiri pentru Secţia Psihiatrie Pediatrică a Spitalului Obregia.

Ce spun psihologii despre cei care nu suportă pisicile. 6 diferențe majore între iubitorii de câini și cei de feline
Ce spun psihologii despre cei care nu suportă pisicile. 6 diferențe majore între iubitorii de câini și cei de feline
Psihologii au constatat că relația pe care oamenii o au cu animalele, în special cu pisicile, poate fi un indicator semnificativ al sănătății mentale și emoționale. Cei care nu suportă pisicile sau manifestă disconfort în prezența lor pot ascunde anumite trăiri interioare sau pot avea nevoi emoționale nesatisfăcute. Dragostea față de pisici, în schimb, este asociată cu trăsături precum empatia, sensibilitatea și deschiderea către noi experiențe, fiind considerată un semn al unei stări psihologice pozitive și echilibrate.



Vezi emisiunile Realitatea Plus