Ediția cu numărul 19 a TIFF 2020, reprogramată din cauza epidemiei de coronavirus

tiff 2020
tiff 2020

Echipa Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) a luat decizia de a reprograma ediția cu numărul 19 a evenimentului, în contextul situației actuale din țară și ținând cont de restricțiile impuse pentru siguranța tuturor, informează realitateadecluj.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ce conține brânza de oaie din piețele din România, de fapt. Mulți români o cumpără pentru masa de Paște

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Adriana Iliescu își obligă fiica să țină post în Săptămâna Mare! „Paştele nu înseamnă cadouri de la iepuraş!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ilinca Simion, prima imagine cu băiețelul ei. George Simion și soția lui radiază de fericire: „Dragostea noastră…”/ FOTO

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

Actual

Daniel Horodniceanu
Nicio răspundere pentru Horodniceanu! Fostul procuror DIICOT a câștigat procesul împotriva Poliției Române, după ce a fost prins la volan cu o viteză amețitoare
Noi date vin în cazul procurorului Daniel Horodniceanu! Acesta a câștigat procesul împotriva Poliției Române pentru incidentul din trafic după ce a fost prins la volan cu o viteză amețitoare. 

Marcel Ciolacu
Semnal de alarmă tras de Ciolacu, de Ziua Tinerilor: Nu conduceţi dacă aţi consumat alcool sau droguri şi nu-i lăsaţi nici pe cei ce lângă voi să o facă
Premierul Marcel Ciolacu le-a transmis, joi, un mesaj tinerilor, cu prilejul Zilei Tineretului. Șeful Guvernului le-a spus acestora să nu conducă dacă au consumat alcool sau droguri şi să nu îi lase nici pe cei ce lângă ei să facă o astfel de greşeală cu consecinţe dramatice.

Mesajul lui Florin Piersic de pe patul de spital. Marele actor se află sub tratament: „Asta e cel mai important!”
Mesajul lui Florin Piersic de pe patul de spital. Marele actor se află sub tratament: „Asta e cel mai important!”
Avem mesajul maestrului Florin Piersic în care spune că se simte bine și e sănătos. Actorul este acum internat acum la Institutul Inimii din Cluj-Napoca acolo unde primește tratament și este monitorizat atent de către cadrele medicale. 

Bebeluș/ Profimedia
Miracol în Săptămâna Mare: Fetița de două luni, bătută crunt de mama cadru militar, dă semne de însănătoșire! Ce spun medicii
Fetița de două luni, bătută crunt de mama angajată în Aramată, dă semne de ameliorare. Vestea vine ca un miracol în Săptămâna Mare, în condițiile în care medicii se temeau că micuța ar putea suferi p hemoragie craniană. 

Cultură

Paul Auster, autorul ''Trilogiei New York-ului''/ Profimedia
Doliu uriaș în cultură! Romancierul american Paul Auster, autorul ''Trilogiei New York-ului'', a murit la vârsta de 77 de ani
Scriitorul american Paul Auster, prolific autor de romane, poeme şi scenarii de film, propulsat pe scena literară internaţională graţie \"\"Trilogiei New York-ului\"\", a murit în urma complicaţiilor unui cancer de plămâni la vârsta de 77 de ani.

1 mai 2024. De unde a apărut această sărbătoare și ce semnifică, de fapt
1 mai 2024. De unde a apărut această sărbătoare și ce semnifică, de fapt
Data de 1 mai este cunoscută în întreaga lume drept Ziua Muncii, o sărbătoare care are o istorie încărcată de semnificații sociale și politice. În multe țări, inclusiv în România, această zi este dedicată celebrării muncitorilor și a contribuției lor la societate. Dar cum a apărut această sărbătoare și care este semnificația ei?

Foto arhivă
Momente de cumpănă pentru Florin Piersic. A ajuns la terapie intensivă și ar putea fi transferat la Viena
Clipe de cumpănă, pentru marele actor Florin Piersic. Maestrul a ajuns la Terapie Intensivă după operația de urgenţă. Actorul ar putea fi transferat la Viena

Sarbatoare
Sărbătoare 27 aprilie: zi mare în calendarul ortodox din țara noastră
Sărbătoare mare în data de 27 aprilie în calendarul ortodox.

Lifestyle

Paștele bate la ușă și tu ești în pană de idei? Iată 3 sugestii de antreuri decioase, pe care le poți pregăti rapid
Paștele bate la ușă și tu ești în pană de idei? Iată 3 sugestii de antreuri decioase, pe care le poți pregăti rapid
Nu pot lipsi de pe masa de sărbătoare pascală antreurile cu ouă umplute, salatele, tartele, de aceea îţi oferim câteva reţete care să te inspire în crearea unui meniu cu care să-i bucuri pe toţi cei dragi care se vor aduna de Paşti.

Forfotă mare în brutării și în cofetării, înainte de Paște. Se lucrează la foc continuu
Forfotă mare în brutării și în cofetării, înainte de Paște. Se lucrează la foc continuu
Au rămas doar câteva zile până când românii vor sărbători Învierea Domnului, iar brutarii și cofetarii au pregătit bunătăți la foc continuu. Cozonacii sunt cele mai dorite produse atunci când vorbim despre ceva tradițional și dulce. Nici pasca nu va lipsit în acest an de pe masa creștinilor. 

Cadourile de lux, la mare căutare de Paște. Bijuteriile cu diamante, preferate de doamne 
Cadourile de lux, la mare căutare de Paște. Bijuteriile cu diamante, preferate de doamne
De Paște se caută cadourile cele mai sofisticate care rămân pentru o viață întreagă sau pot fi lăsate moștenire. Mulți bărbați le cumpără doamnelor bijuterii cu diamante sau pietre semiprețioase. Anul acesta, pandantivele cu diamante bătute în aur alb sunt cele mai cumpărate. 

De la ce vârstă se spovedesc copiii în 2024. Cum se pregătesc pentru a primi Taina Împărtășaniei
De la ce vârstă se spovedesc copiii în 2024. Cum se pregătesc pentru a primi Taina Împărtășaniei
În preajma Sărbătorii Pascale, credincioșii se pregătesc pentru a primi Sfânta Taină a Împărtășaniei, un moment esențial în credința lor. Această pregătire nu este diferită nici pentru cei mici, care sunt încurajați să participe la acest act de spiritualitate și comuniune. Dar, de la ce vârstă trebuie să se spovedească copiii și ce impune această tradiție religioasă?

Travel

Atenționare de călătorie pentru Grecia. Ce trebuie să știe românii
Atenționare de călătorie pentru Grecia. Ce trebuie să știe românii
Cetăţenii români care intenţionează să călătorească în Grecia sunt informaţi de Ministerul Afacerilor Externe că în această ţară au fost anunţate greve şi perturbări în sectorul transportului public pentru data de 1 mai.

Lanurile de rapită ale României, vedete la NASA
Lanurile de rapită ale României, vedete la NASA
Lanurile de rapiță din sudul României au devenit vedetă la NASA. Totul după ce mai multe imagini spectaculoase au fost surprinse de un satelit deasupra sudului României. 

Foto arhivă
Salvamont România: 10 reguli esenţiale pentru o drumeţie în siguranţă pe munte
Înaintea minivacanţei de 1 Mai şi sărbătorile pascale, Salvamont România transmite zece reguli esenţiale pentru o drumeţie în siguranţă pe munte.

Vedeta culinară zilei de 1 Mai. Foto/Arhivă
Vacanța de 1 Mai 2024. Care este vedeta culinară a sărbătorii muncitorești? Se vând anual zeci de mii de tone
Ziua liberă de 1 Mai este asociată de români cu ieșirea la iarbă verde. Iar statul afară, la liziera pădurii, merge de minune cu un grătar. Iar pe grătar se află vedeta zilei: micul!

Ultimele stiri

Prințul condamnat Paul de România, un nou apel la cauțiune. Cum vrea să scape de extrădare
Prințul condamnat Paul de România, un nou apel la cauțiune. Cum vrea să scape de extrădare
Prințul fugar Paul de România vrea să scape de arestul din Malta.

Klaus Iohannis
Iohannis își încheie mandatul cu noi distincții. Președintele va fi premiat de Consiliul Atlantic, în cadrul unei ceremonii organizate la Washington, pe 8 mai
Consiliul Atlantic îl va onora în acest an pe preşedintele României, Klaus Iohannis, cu premirul "Distinguished International Leadership" pentru cariera sa remarcabilă, pentru conducerea exemplară a României şi pentru rolul său de lider transatlantic şi european, se arată într-un comunicat publicat marţi pe site-ul instituţiei. Ceremonia va avea loc la Washington pe 8 mai.

Război în Ucraina, ziua 799 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 799. SUA acuză Rusia că a folosit un agent chimic în Ucraina - LIVE TEXT
Statele Unite acuză Rusia că a folosit un agent chimic, cloropicrina, împotriva forţelor ucrainene, încălcând Convenţia privind Interzicerea Armelor Chimice (CIAC), potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat dat publicităţii miercuri. Ucraina se află în ziua 799 a războiului.

Eugen Tomac/ Facebook
PMP a atacat în instanţă hotărârea BEC privind reprezentarea în secţiile de vot din străinătate. Neregulile sesizate
PMP a atacat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) Hotărârea 93 a Biroului Electoral Central (BEC) privind reprezentarea în secţiile de vot din străinătate şi a cerut anularea ei, a anunţat, joi, preşedintele partidului, Eugen Tomac.

Timp liber

În joia mare, veste excelentă pentru românii patrioți și ortodocși! Realitatea Plus va difuza filmul “21 de rubini” în a doua zi de Paști
În Joia mare, veste excelentă pentru românii patrioți și ortodocși! Realitatea Plus va difuza filmul “21 de rubini”, în a doua zi de Paști
Realitatea PLUS va difuza filmul "21 de rubini", luni seara, pe 6 mai, de la ora 22.00, în a doua zi de Paști.

Florin Piersic/ Arhivă foto
Florin Piersic ar fi contactat o infecție nosocomială. Maestrul a ieșit de la Terapie Intensivă
Starea actorului Florin Piersic, internat acum la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi, la Spitalul Militar, este stabilă. Acesta s-a simtit rău după ce ar fi contactat o infecție nosocomială, in spital, după operație. Maestrul a fost vizitat de familie. 

Aeroport/ Profimedia
Iubești să călătorești? Trucul simplu care te poate ajuta să găsești oferte mai bune la zborurile LAST MINUTE! Ce trebuie să faci
Există câteva trucuri pe care trebuie să le știm, dacă ne dorim să obținem un preț cât mai bun la zborurile last-minute. Putem scăpa de cozi, ori chiar să închiriem o mașină la destinație!

Tradiţii pentru spor şi sănătate în Joia Mare. Se săvârşeşte denia celor 12 Evanghelii
Tradiţii pentru spor şi sănătate în Joia Mare. Se săvârşeşte denia celor 12 Evanghelii. Ce semnifică cele 12 noduri
Denia din Sfânta şi Marea Joi recapitulează istoria mântuirii, începând cu Cina cea de Taină şi continuând cu prinderea Mântuitorului în grădina Ghetsimani, aducerea Lui la arhiereii Ana şi Caiafa, condamnarea de către Sinedriu, judecarea de către Pilat, batjocorirea, răstignirea şi moartea, încheind cu punerea Sa în mormânt.



Vezi emisiunile Realitatea Plus